Moment inedit la „Românii au talent“: un scoţian înghite aproape orice, apoi regurgitează fără ca măcar obiectele să se ude VIDEO

Moment inedit la „Românii au talent“: un scoţian înghite
aproape orice, apoi regurgitează fără ca măcar obiectele să se ude VIDEO

Stebie Star la Românii au talent

Concurentul britanic a reuşit să impresioneze după ce le-a arătat juraţilor cum înghite aproape orice - monede, bile de biliard, săpun lichid, zahăr şi chiar gaz şi apoi le regurgitează.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vineri a început un nou capitol din show-ul de divertisment, Românii au talent. Prima pagină a fosct scrisă de concurenţi fantastici, care au adus pe scenă momente unice in istoria emisiunii. Juraţii au fost cuceriţi de talentul incredibil al participanţilor şi de abilităţile acestora de a face spectacol, printre surprizele serii aflându-se şi Stevie Starr, 56 de ani, din Anglia, cunoscut şi ca „Regurgitatorul Profesionist“.

Concurent a reuşit să impresioneze după ce le-a arătat juraţilor cum înghite aproape orice  şi aur şi apoi le regurgitează.

Stevie Starr a mărturisit că nu a mâncat niciodată mâncare, ci doar chips-uri din cartofi, multă ciocolată şi bea Cola dietetică. Printre alimentele al căror gust nici nu-l cunoaşte, pentru că le regurgitează involuntary, se află fructele şi legumele. 

Scoţianul a înghiţit patru monede una după alta şi le-a scos din stomac în ordinea aleasă de juriu. A urmat o bilă de billiard, zahăr pe care l-a regurgitat uscat, detergent lichid pe care l-a scos sub formă de baloane umplute cu fumul dintr-o ţigară. După ce a atenţionat publicul să nu încerce acasă, pentru că „Stevie are un stomac special“, scoţianul a înghiţit gaz, invitându-l pe Smiley să-i aprindă o brichetă în cavitatea bucală perntru a arăta că nu păstrează nimic în gură.

La adresa concurentului britanic, juraţii au avut doar cuvinte de laudă: „N-am văzut în viaţa vieţilor mele aşa ceva“a spus Andra. „Ai avut cel mai xtravagant număr de la Românii au talent", i-a spus şi Andi Moisescu, în tiomp ce Mihai Petre l-a numit „un mister al lumii". Stevie a primit patru de DA. 

Românii au talent, lider de audienţă

Prima ediţie a sezonului 9 Românii au talent a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 18.8 puncte de rating şi 48.1 % share, de 6 ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.2 puncte de rating şi 8.3 % share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, peste 3.5 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audienţă de la 22:19, peste 4.3 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările