Mirela Stoian, Lila din „Vacanţa Mare”: Trăiesc din ajutorul celor care mă iubesc şi deplâng de pe margine eşecul meu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
mirela stoian

„Vacanţa Mare” a fost unul dintre cele mai îndrăgite seriale de pe micul ecran, iar personajul Lila, intrepretat de actriţa Mirela Stoian, unul dintre cele mai apreciate. Mirela Stoian a făcut furori alături de Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu, însă, odată cu dispariţia serialului de la Pro TV, viaţa acesteia s-a schimbat radical.

Mirela Stoian, cea care i-a dat viaţă personajului Lila din „Vacanţa Mare”, a dispărut complet din lumina reflectoarelor după ce serialul s-a terminat. Puţini ştiu că viaţa actriţei s-a schimbat complet. La un moment dat, aceasta a apărut într-o emisiune la TVR, alături de fiica sa şi Corina Dănilă, dar a dispărut din nou de pe micile ecrane.

mirela stoian

„Nu îmi este dor de personajul Lila. Şi din cauza, dar şi datorită personajului am avut diverse experienţe. M-am bucurat de celebritate, dar şi de «greutatea» acestui nume. Dacă nu mi-am găsit de munca în ultimii cinci ani este şi din cauza faptului că lumea m-a văzut ca pe acest personaj.  Pe vremea când eram «Lila» am avut salarii foarte bune, am trăit decent. Nu erau sume exorbitante, dovadă că stau în apartamentul pe care l-am luat cu soţul meu.

Aveam nişte bani puşi deoparte, însă nu foarte mulţi. Atunci îmi făceam toate mofturile, făceam cadouri şi nu m-am aşteptat niciodată ca totul să se termine atât de brusc. Acum trăiesc din ajutorul celor care mă iubesc şi deplâng de pe margine eşecul meu. Sora şi părinţii mă ajută!”, spunea Mirea Stoian în urmă cu ceva ani.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite