Mircea Radu, despre revenirea Andreei Marin în TVR: Uitaţi-vă dacă v-aţi săturat de show-uri vulgare, de mocofani şi derbedei, de fake-uri delirante

Mircea Radu, despre revenirea Andreei Marin în TVR: Uitaţi-vă dacă v-aţi săturat de show-uri vulgare, de mocofani şi derbedei, de fake-uri delirante

Mircea Radu/Andreea Marin FOTO Facebook Mircea Radu

Mircea Radu (51 de ani), director de comunicare al TVR şi fost prezentator de televiziune, a vorbit despre reîntoarcerea Andreei Marin la televiziunea publică.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, Mircea Radu îi îndeamnă pe telespectatorii care s-au săturat de „show-uri vulgare“ şi de „fake-uri delirante“ să urmărească emisiunea Andreei Marin.
 

„O situaţie de genul win-win e una în care câştigă ambele părţi. În cazul în care Televiziunea Română şi Andreea Marin semnează un contract, e deja win-win-win. Ce câştigă TVR? Un om care ştie meserie. O persoană cu notorietate bună, cu forţă, cu capacitate uriaşă de muncă. TVR mai primeşte o gură de oxigen după hemoragia de oameni mulţi şi buni pe care i-a pierdut în anii trecuţi.

Ce câştigă Andreea Marin? O televiziune naţională. O platformă mediatică cu un potenţial enorm, încă neexploatată la adevărata valoare. Al treilea win este al telespectatorilor. V-aţi săturat de freak show-uri cu oameni care pendulează între vulgaritate şi ţicneală, de mocofani şi derbedei, de fake-uri delirante, de personagii care nu ştiu să facă nimic altceva decât să apară la televizor, de mediocrităţi agresive, de vorbăraie într-una şi fără rost? V-aţi săturat, da?… Ok, atunci uitaţi-vă la emisia Andreei Marin“, a transmis Mircea Radu. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările