Mircea Badea refuză testul COVID, la întoarcerea din vacanţă: “Am dreptul să mă întorc în ţara mea. Dacă nu, merg în exil!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Facebook
Foto Facebook

Realizatorul emisiunii “În Gura Presei” a declarat că dacă i se va cere să facă testul COVID la îmbarcarea în avionul care trebuie să-l aducă în România, va refuza categoric. Normele anti-COVID cer ca persoanele care vin din zone cu risc epidemiologic au nevoie la intrarea în România de un test negativ.

“Eu nu vreau niciun test, eu sunt plecat din România şi eu zic că eu am dreptul să mă întorc în România. Că aş putea să fac test pe aeroport în România, că intru în carantină, aia da. Să-mi spui că nu pot să mă urc în avionul de România, eu fiind cetăţean român, dacă nu am test? Pe bune? Hai să vedem. Eu nu-mi fac niciun test. Şi sunt şi cu domnul Ciuvică. O să mergem probabil în Turcia, că acolo ne primeşte fără probleme şi stăm în Turcia şi facem emisiuni din Turcia. Dacă ne trimit specialiştii şi experţii din România în exil pe noi cetăţenii români nu-i nicio problemă, mergem în exil”, a spus Mircea Badea, potrivit Antena 3.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite