Mircea Badea a pierdut procesul cu Mălin Bot şi la Curtea de Apel

Mircea Badea a pierdut procesul cu Mălin Bot şi la Curtea de Apel

Mălin Bot a câştigat şi apelul în procesul pe care i l-a intentat Mircea Badea pentru o serie de postări pe Facebook considerate de avocaţii realizatorului TV „mincinoase şi denigratoare“.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce a avut câştig de cauză în prima instanţă, la Tribunalul Bucureşti, Mălin Bot a câştigat procesul cu Mircea Badea şi la Curtea de Apel, potrivit Paginademedia.ro. Decizia nu este, însă, definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

Mircea Badea l-a dat în judecată pe Mălin Bot pentru o serie de afirmaţii făcute în perioada iunie 2015-martie 2018 şi i-a cerut daune morale în valoare de 250.000 de euro.

Câteva dintre afirmaţiile făcute de Bot: „Un reprezentant al trustului Intact a dat asigurări că Badea nu a păţit nimic, pentru că maimuţele sunt obişnuite să cadă de la înălţimi mari, din copaci sau de pe clădiri“, „Oligofrenul Mircea Badea ar vrea să ştie ce zic eu despre cazul Truică şi implicarea lui Dan Andronic“, „Aceeaşi instituţie care nu a fost preocupată niciodată de incitările la violenţă ale unor propagandişti ai corupţilor, cum e servitorul infractorului Voiculescu, Mircea Badea“.

Avocaţii lui Badea susţin că afirmaţiile făcute de Bot sunt „mincinoase, calomniatoare, deosebit de grave şi au afectat puternic imaginea şi reputaţia reclamantului“.

Totuşi, Tribunalul Bucureşti i-a dat câştig de cauză pârâtului, principalul argument al instanţei fiind că între limbajul celor doi nu sunt diferenţe foarte mari. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: