Mircea Badea critică vedetele trustului Intact: „Am tot aşteptat o reacţie, fie ea şi minimă, în legătură cu abuzul la care a fost supus Dan Voiculescu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Badea critică vedetele trustului Intact pentru că nu au reacţionat în legătură cu „abuzul la care a fost supus Dan Voiculescu“, scrie HotNews.com.

Realizatorul emisiunii „În gura presei“ atacă, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală de Facebook, „marile vedete“ ale trustului Intact care nu au avut o reacţie, „fie ea şi minimă“, cu privire la „abuzul la care a fost supus Dan Voiculescu“, notează HotNews.com

„Am tot aşteptat de la marile vedete ale trustului Intact, şi de data asta nu mă refer la Antena 3, la o reacţie, fie ea şi minimă, fie doar pe net, în legătură cu abuzul la care a fost supus Dan Voiculescu. Nimic. Nimic, nimic. Cred că am aşteptat destul: nici nu va mai veni. Ele, vedetele, foarte active altfel, mai cu seamă în mediul virtual, îşi manifestau sensibilitatea reacţionară în legătură cu tot felul de nimicuri zilnice care pentru ele păreau a avea, în mod ostentativ chiar, o importanţă deosebită. Pe sistemul: «om face noi divertisment modern, cu hăhăială ineptă şi zgomotoasă, dar rămânem nişte coştiinţe publice vigilente şi active»“, se arată în mesajul postat de Badea pe contul personal de Facebook. 

În plus, Badea subliniază că pentru vedetele trustului „condamnarea dementă“ a reprezentat doar „un motiv de îngrijorare egoistă“ şi îşi asigură colegii de breaslă că se vor rezolva şi problemele cu „probabila mutare“. „Pentru ele, vedetele, condamnarea asta dementă a reprezentat, poate, doar un motiv de îngrijorare egoistă, spontană :«mie mi se va întâmpla ceva?!». Staţi liniştite, dragi vedete, rezolvăm noi ceva şi în legătură cu probabila mutare. Voi vedeţi-vă de vacanţele din care postaţi apusuri, răsărituri şi, în general, momente care trebuie să transmită publicului că sunteţi nişte grădini de oameni de succes! Distracţie!“, se mai arată în postarea lui Badea. Acesta încheie precizând că nu face referire la „cineva anume, ci la o unanimitate“.

Patronul trustului Intact Dan Voiculescu a fost condamnat, pe 8 august, la zece ani de închisoare cu executare în dosarul privatizării ICA. Imediat după aflarea verdictului, postul de televiziune Antena 3 a demarat o campanie de contestare a deciziei judecătoreşti, prezentând hotărârea instanţei ca pe o răzbunare politică şi ca pe un atentat la libertatea presei. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite