Mircea Badea o atacă dur pe Viorica Dăncilă: După ce imbecila planetei a spus că va participa la cvorumul hitleristului cretin, aş da ciumei roşii o opinie anti

Mircea Badea o atacă dur pe Viorica Dăncilă: După ce imbecila planetei a spus că va participa la cvorumul hitleristului cretin, aş da ciumei roşii o opinie anti

Colaj Viorica Dăncilă şi Mircea Badea FOTO Mediafax / Andreea Alexandru

Realizatorul postului Antena 3 Mircea Badea a întors armele împotriva premierului Viorica Dăncilă, pe care a numit-o „imbecile pământului“ după ce aceasta a anunţat că va vota la referendumul convocat de preşedintele Klaus Iohannis, pe care Badea l-a catalogat în acelaşi stil – „hitlerist cretin“.

Mircea Badea s-a enervat din nou. De această dată vinovată este chiar Viorica Dăncilă, care a anunţat că va vota pe 26 mai atât la alegerile europarlamentare, cât şi pentru referendum, afirmând că este „un susţinător al statului de drept, al independenţei justiţiei“.
 
Declaraţia premierului l-a scos din sărite pe realizatorul Antenei 3, care a numit-o pe Dăncilă „imbecilă“ şi chiar a mărturisit că dacă prietena lui Carmen Avram nu ar fi fost pe lista PSD pentru europarlamentare ar fi votat cu Tăriceanu. Mai mult, Badea a precizat şi că „foarte mulţi pesedişti sunt pur şi simplu insuportabili“.  
 
„În mod normal, după ce imbecila planetei a declarat că va participă la cvorumul hitleristului cretin, aş da ciumei roşii o opinie anti şi aş vota cu Tăriceanu. Rămân însă consecvent, scrâşnind din dinţi, pentru prietena Carmen Avram. E SINGURUL MOTIV. P.S. Adevărul e că foarte mulţi pesedişti sunt pur şi simplu insuportabili. Sunt doar câteva excepţii cu adevărat notabile“, a scris Mircea Badea pe pagina sa de Facebook. 
 
 
Ulterior, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, Viorica Dăncilă şi-a nuanţat declaraţiile, ea susţinând că modul în care va vota va fi „conform cu linia PSD“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: