Mihai Petre a făcut senzaţie alături de o dansatoare la „Românii au talent“, dar a şi accidentat-o: „Am dansat ca un ţăran, chiar îmi pare rău“ VIDEO

Mihai Petre a făcut senzaţie alături de o dansatoare la „Românii au talent“, dar a şi accidentat-o: „Am dansat ca un ţăran, chiar îmi pare rău“ VIDEO

Simona Petric şi Mihai Petre FOTO Pro TV

O dansatoare a reuşit să-l convingă pe Mihai Petre să i se alăture pe scenă şi au dansat împreună salsa, însă femeia a fost accidentată de membrul juriului „Românii au talent“.

În ediţia din 22 martie „Românii au talent“, Simona Petric (35 de ani), originară din Cugir şi stabilită în Puerto Rico, a încântat publicul şi juriul cu un moment fabulos de dans. 
 
La final, Mihai Petre a dorit să danseze cu tânăra şi au făcut-o în aplauzele tuturor, oferind un nou moment de senzaţie. 
 
„Îţi mulţumesc că ai acceptat să dansezi cu un dansator în rezervă“, i-a spus Mihai Petre, care s-a declarat impresionat de abilităţile concurentei. „Ai venit ca o învingătoare şi pleci ca o mare învingătoare“, i-a transmis şi Andi Moisescu. 
 
Din păcate, Simona Petric a suferit şi o accidentare în timpul dansului cu Mihai Petre – şi-a rupt o unghie din carne şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. 
 
„Am luat-o cam tare, trebuia să o iau mai moale un pic. Nu mi s-a părut, dar am auzit că i-am rupt o unghie. Probabil că n-am mai dansat demult, m-am trezit şi eu pe scenă şi am început să trag de săraca fată. Am dansat ca un ţăran. Chiar îmi pare rău. Doamne, nu-mi vine să cred că i-am rupt o unghia fetei“, a declarat Mihai Petre cu regret. 
 
 
.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: