Mihai Petre şi Elwira, primele declaraţii după ce au câştigat sezonul 4 din Asia Express: „Acest premiu este pentru fetiţele noastre“

Mihai Petre şi Elwira, primele declaraţii după ce au câştigat sezonul 4 din Asia Express: „Acest premiu este pentru fetiţele noastre“

Mihai Petre şi Elwira au câştigat sezonul patru al Asia Express

Fericire de nedescris pentru soţii Mihai Petre şi Elwira, care au câştigat Marea Finală a sezonului 4 din Asia Express - Drumul Împaraţilor. Cuplul a vorbit despre momentul în care a fost strigat numele câştigătorilor şi emoţiile prin care a trecut fiecare concurent.

Ştiri pe aceeaşi temă

După nenumărate probe în Turcia, în Georgia, în Iordania şi acum în Israel, competiţia „Asia Express”, sezonul 4 a ajuns la final. Finala sezonului 4 din Asia Express - Drumul Împăraţilor a fost disputată între două echipe Mihai Petre & Elwira şi Cuza & Emi. Cele două echipe au trecut prin mai multe probe dificile până au ajuns la Turnul lui David, ultima destinaţie a reality show-ului. Cei care au ajuns primii au fost Mihai Petre şi Elwira! Câştigătorii emisiunii au plecat acasă cu 30.000 de euro. Soţii Petre au vorbit despre momentul victoriei şi au mărturisit că nu se aşteptau să câştige show-ul Asia Express.

Copiii, cei mai mari susţinători ai soţilor Petre

„Eu nu îmi imaginam că o să simt atâta emoţie într-un show. Nu m-am aşteptat, am avut momente care m-au terminat emoţional. Am avut momente bune, momente rele, momente în care am râs de am murit, momente în care m-am prostit, momente în care am plâns, momente în care am fost sus şi apoi jos. Nu îmi vine să cred că am câştigat pentru că am avut tot felul de momente. Am început bine, am continuat mai puţin bine, dar am terminat cum nu se poate mai bine. Sunt cel mai mândru om acum”, a declarat Mihai Petre pentru a1.ro. 

Citeşte articolul integral pe click.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările