Mihai Petre a apăsat Golden Buzz pentru „un moment de măiestrie cum nu ţi-e dat să vezi“: dansul acrobatic care l-a uimit

Mihai Petre a apăsat Golden Buzz pentru „un moment de măiestrie cum nu ţi-e dat să vezi“: dansul acrobatic care l-a uimit

Grupul Duo Maintenant a primit Golden Buzz de la Mihai Petre la „Românii au talent“ FOTO Pro TV

În cea mai recentă ediţie a sezonului 10 al show-ului „Românii au talent“, Mihai Petre a dat cel de-al nouălea Golden Buzz unui cuplu de dansatori.

Ediţia din 27 martie a emisiunii „Românii au talent“, de la Pro TV, a fost o nouă şansă pentru cei mai talentaţi concurenţi să arate că pasiunea şi munca se împletesc în momente de neuitat. 
 
Duo Maintenant, echipa formată din Ludivine Furnon şi Nicolas Besnard, a oferit unul dintre cele mai antrenante şi sensibile momente din acest sezon. Cei doi au uimit prin tehnica lor impecabilă, aplicată într-un dans acrobatic, cel mai impresionat fiind Mihai Petre, care a apăsat Golden Buzz, buton care îi trimite direct în semifinală.
 
„Sunteţi cuplul perfect. A fost un moment de măiestrie cum nu ţi-e dat să vezi“, a spus Mihai Petre înainte de a se ridica de pe scaun şi a apăsa butonul auriu.
 
Şi ceilalţi membri ai juriului au considerat că a fost un moment inedit, iar Florin Călinescu a completat: „Aş vrea să iau caseta, să mă uit să văd dacă găsesc o imperfecţiune. Excepţional!“.
 
„Dacă perfecţiunea există, voi sigur aţi întâlnit-o. Şi aţi aflat secretul“, a spus, la final, şi Andi, în timp ce Andra a adăugat: „Voi aţi fost un 10 perfect pentru mine“.
 
 

Cine este grupul Duo MainTenanT

În 2010, Duo MainTenanT au participat la France’s Got Talent şi au ieşit pe locul 6 overall, scrie protv.ro. Ulterior, în 2019, Ludivine şi Nicolas au participat şi la America’s Got Talent, unde au primit patru „Da“, momentul lor fiind considerat unul dintre cele mai senzuale din istoria emisiunii - ediţia americană. 
 
Cei doi formează un cuplu şi în viaţa reală, nu doar pe scenă, şi au împreună doi copii, de 1 şi 2 ani. 
 
Ludivine este fostă gimnastă şi a câştigat prima medalie din istoria gimnasticii Franţei la un Campionat Mondial, după ce s-a antrenat cu românii Sergiu şi Tatiana Popa şi coregrafa, tot româncă, Adriana Pop. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: