Mihai Găinuşă, taxat de propriii colegi, la „Cronica Cârcotaşilor“

Mihai Găinuşă, taxat de propriii colegi, la „Cronica Cârcotaşilor“

Mihai Găinuşă a gafat şi-a fost taxat FOTO Prima TV

Bâlbele şi gafele celor care apar la televizor sunt taxate în fiecare miercuri seară la „Cronică“, fără să existe excepţie şi favoritisme. Drept urmare, Mihai Găinuşă este „victima“ propriilor colegi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cârcotaşii nu fac excepţie de la regula emisiunii, iar Mihai Găinuşă, care a fost prins în „offside“, a fost şi el taxat şi a primit un „Îndreptar“ de la Hrubaru. Pentru că nu-i place să rămână dator, Mişu a scos maşina de tuns şi s-a oferit să-i facă un favor. Ce a urmat, vedeţi în această seară la „Cronica Cârcotaşilor“, la Prima TV, de la 20.30.  

Iar cum Elena Udrea o ţine tot într-un mitig şi nu oricum, ci în blugi, Mişu şi Dezbrăcatu' îi arată cu ce să-şi completeze ţinuta. Ei au câteva sfaturi vestimentare şi pentru Ponta şi Antonescu. De la politică se trece la comedie: Dezbrăcatu’ se pregăteşte de vacanţă, Alexa testează cunoştinţele românilor, Hrubaru îl ia la întrebări pe Cernea, iar Cârcotaşa Oana o pune la încercare pe Julia. Andra şi trupa Vunk (foto) încheie emisiunea cu piesa „Numai la doi“. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: