Mihai Găinuşă nu mai face parte din echipa Radio Seven: „Vreau să joc şi eu în liga mare, m-am săturat de liga mică“

Mihai Găinuşă nu mai face parte din echipa Radio Seven: „Vreau să joc şi eu în liga mare, m-am săturat de liga mică“

Mihai Găinuşă spune că aşteaptă oferte FOTO Arhivă

Mihai Găinuşă (46 de ani) nu mai face parte din echipa Radio Seven, despărţindu-se de postul radio. Găinuşă spune că de-acum vrea să joace „în liga mare“ a radiourilor.

Găinuşă nu vrea să mai joace în „liga mică“ a radiourilor 

Mihai Găinuşă şi-a încheiat colaborarea cu Radio Seven, după un an şi şase luni de când a intrat în proiect şi după ce a ajuns la final de contract, anunţă paginademedia.ro. În locul lui a intrat Mihai Cioceanu, fost realizator de matinal la Gold FM.

Întrebat de sursa citată de ce nu a mai continuat la Radio Seven, Găinuşă a declarat: „A fost o înţelegere să nu mai continuăm. Ei nu vor să mai investească şi nici eu nu văd un viitor împreună“. Mai mult, Găinuţă spune că aşteaptă oferte, dar vrea să joace de-acum „în liga mare“. „Acum aştept oferte. Deocamdată sunt în discuţii cu un radio, dar aştept oferte. Nu mă grăbesc să mă arunc, că nu mai e cazul la experienţa mea. Vreau să joc şi eu în liga mare, că m-am săturat de liga mică“, a mai zis el.

Mihai Găinuşă a mers la Radio Seven în noiembrie 2015, când HFM a primit o nouă identitate. Atunci, în echipă au mai venit, Marius Vintilă, Laura Ivăncioiu, Bogdan Strătulă şi Mihai Dinu, ultimii trei părăsind postul la îneputul acestui an. Găinuşă are o experienţă de peste 20 de ani în radio şi a realizat emisiuni de umor, matinale şi chiar ştiri la Delta RFI, Radio 21 şi Kiss FM.

Radio Seven este deţinut de societatea Mass Media România de Mâine SRL, ai cărei asociaţi sunt Fundaţia România de Mâine, al cărei preşedinte este Aurelian Bondrea, - 50,0361% şi Universitatea „Spiru Haret“ - 49,9639%. Aceeaşi societate deţine şi licenţa televiziunii TVH. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: