Mihai Bobonete, despre filmările la „Las Fierbinţi“ în pandemie: Ne-au testat pe toţi. Mâncăm pe rând, nu ne intersectăm. E foarte trist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Bobonete în rolul „Bobiţă“ din „Las Fierbinţi“ FOTO ProTV
Mihai Bobonete în rolul „Bobiţă“ din „Las Fierbinţi“ FOTO ProTV

Sistate la începutul lui martie, când s-a decretat starea de urgenţă, filmările serialului de comedie „Las Fierbinţi“, difuzat la ProTV, au reînceput în luna iunie.

Mai întâi, au fost testaţi toţi actorii, dar şi membrii echipei de pază şi protecţie, apoi s-a asigurat perimetrul zonei de filmare, astfel încât personalul să se interesecteze doar atunci când se filmează cadrele, scrie Libertatea. 

Bobiţă din „Las Fierbinţi“, personaj interpretat de Mihai Bobonete, a vorbit despre cum se desfăşoară filmările în plină pandemie de COVD-19. „Am început filmările, dar e foarte ciudat totul. Ne-au testat pe toţi. Stăm mereu cu măşti. E foarte greu pentru că noi, înainte, eram ca o familie acolo, mâncam împreună cu oamenii din echipa de producţie, acum e o bandă trasă, mâncăm pe rând, fiecare în rulota lui. Nu ne intersectăm niciodată la masă, e o schemă foarte ciudată. Noi, filmând de atâţia ani, am devenit o familie suntem foarte apropiaţi şi acum e destul de trist“, a spus actorul. 

Bobonete a vorbit şi despre cum i-a schimbat viaţa rolul din serialul de comedie. „În primii ani de serial, că anul acesta se fac 10 ani, în primii 4-5 ani primeam reduceri. La piaţă îmi mai puneau câţiva cartofi în plus când cumpăram. Acum, în ultimii 5 ani, când deja s-a scris prin presă că câştigăm averi impresionante, s-a schimbat situaţia. Acum, când mă recunosc în piaţă, mă trag la cântar că zic că am bani mulţi. Promoţii n-am mai văzut de mult“, a povestit, amuzat, interpretul lui Bobiţă. 

Actorul a precizat că îi merge mai bine decât unui actor independent, din punct de vedere financiar, dat fiind faptul că are multe proiecte extra. Însă, asemenea multor români, are şi el datorii la bănci, potrivit sursei citate. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite