Mihai Bendeac revine la Antena 1

Mihai Bendeac revine la Antena 1

Mihai Bendeac a pierdut procesul intentat de Antena Group FOTO Dorin Constanda

Actorul Mihai Bendeac a ajuns la o înţelegere cu postul Antena 1 şi va reveni pe micile ecrane în această toamnă, potrivit informaţiilor publicate de site-ul Pagindemedia.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mihai Bendeac, care a încheiat colaborarea cu postul din Băneasa în urmă cu doi ani din cauza unor neînţelegeri, va realiza din această toamnă un nou sezon al emisiunii „În puii mei“, după cum notează Paginademedia.ro.
 
Precizăm că în luna mai, Bendeac a pierdut procesul cu trustul de media Antena Group, care l-a acţionat în instanţă la sfârşitul anului trecut pentru „încălcarea în mod repetat a clauzelor contractuale“. Instanţa a decis ca actorul să plătească despăgubiri de 3.000 de euro, hotărâre considerată „surprinzătoare“ de către Bendeac. 
 

Mihai Bendeac nu avea voie să-i parodieze pe Badea, Gâdea şi Voiculescu

Mihai Bendeac a decis, în octombrie 2013, să părăsească echipa emisiunii de satiră „iComedy“, motivând că i s-a impus să nu critice programele postului Antena 3 şi să nu parodieze anumite persoane publice şi oameni din trust, între care Dan Voiculescu, Mihai Gâdea, Mircea Badea şi Radu Banciu. 
 
La vremea respectivă, reprezentanţii trustului media au susţinut că realizatorul a decis, în numele libertăţii de exprimare şi folosindu-se de postul de televiziune, să pornească adevărate conflicte cu simboluri culturale şi spirituale ale României, precum Alexandru Arşinel şi Biserica Ortodoxă Română. 
 
„Atâta vreme cât propunerile de conţinut emise de Mihai Bendeac pentru emisiunea «iComedy» sunt conflictuale, defăimătoare, triviale, denigratoare sau aduc atingere valorilor publice, considerăm că această «atitudine artistică» încalcă flagrant obligaţiile contractuale şi editoriale asumate de acesta înca de la începutul proiectului“, se preciza într-un comunicat trimis de Antena Group. 
 

Mihai Bendeac a pierdut locul la masa juriului „Românii au talent“ din cauza „apostolilor plimbăreţi“

Pe de altă parte, Mihai Bendeac a avut un schimb acid de replici cu Mikey Hash, alături de care a realizat câteva ediţii ale emisiunii de divertisment. Mihai Bendeac a dat tonul, acesta postând pe contul personal de Facebook un mesaj în care vorbea despre „ticăloşie“. Reacţia lui Mikey Hash nu a întârziat să apară, acesta acuzându-l pe Bendeac că „a lăsat echipa baltă“ şi că nu a fost un lider şi un coechipier suficient de bun, motiv pentru care nimeni nu l-a urmat.
 
Mihai Bendeac a ratat şi un loc în juriul show-ului „Românii au talent“ din cauza faptului că postul Pro TV a primit mai multe notificări de la Antena 1. Într-o postare pe Facebook, formulată ca o scrisoare deschisă adresată premierului Victor Ponta, Mihai Bendeac scria că negocierile cu Pro TV nu s-au finalizat „din cauza apostolilor plimbăreţi“, o aluzie la foştii colegi din trustul Intact. „Apostolii «plimbăreţi», au trimis notificări postului Pro TV până în punctul în care oamenii s-au speriat şi proiectul a căzut. Asta-i condiţia artistului cu onoare în România dumneavoastră, domnule prim-ministru“, a scris, printre altele, Bendeac. 

Despre conflictul dintre Mihai Bendeac şi trustul media Antena Group mai puteţi citi şi:

Mihai Bendeac a pierdut procesul cu Antena Group: ce despăgubiri trebuie să plătească actorul

Antena 1, răspuns pentru Bendeac: „A încălcat în mod repetat contractul aflat încă în vigoare. Se confruntă cu repercusiunile legale fireşti“

Mihai Bendeac nu va mai face parte din juriul „Românii au talent“. Negocierile au căzut din cauza „apostolilor plimbăreţi“

Mihai Bendeac, sugestii din Antene: să evite pe post parodierea lui Dan Voiculescu, Mihai Gâdea şi Mircea Badea

Mihai Bendeac şi Mikey Hash, schimb de replici acide pe Facebook. Hash: „Ai lăsat echipa baltă“. Bendeac: „Ai acceptat ceva ce eu am refuzat, profesional, să fac“

VIDEO Bendeac rupe tăcerea: „Câştigam la Antena 1 cât câştigă alţii în doi ani. Sunt mândru că am renunţat pentru un principiu“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: