Mihaela Rădulescu nu va mai fi în juriul „Românii au talent“: mesajul transmis de vedetă

Mihaela Rădulescu nu va mai fi în juriul „Românii au talent“: mesajul transmis de vedetă

Mihaela Rădulescu s-a alăturat echipei Pro TV în 2014 FOTO Pro TV

Mihaela Rădulescu a anunţat că se retrage din proiectul „Românii au talent“, de la Pro TV, show în care a făcut parte din juriu timp de trei sezoane.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mihaela Rădulescu a anunţat pe Facebook că a încheiat colaborarea cu Pro TV pentru „Românii au talent“, emisiune în care a fost cooptată în 2014, în locul dansatorului şi coregrafului Mihai Petre. 

Vedeta a precizat că a fost o decizie grea şi a subliniat că la bază stau „strict motive personale“. 

Mesajul integral al Mihaelei Rădulescu:

Dragii mei,

Ştiţi cum e cu momentele alea din viaţă, când trebuie să iei o decizie, oricât de greu ar fi şi oricât de multe şi diverse lucruri ai de cântărit, de analizat. Am trăit un astfel de moment de curând şi am făcut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportună pentru mine, asumându-mi, cum mă ştiţi, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon „Românii au talent“, strict din motive personale. Mi-am anunţat acum o săptămână colegii de muncă şi partenerii de contract şi le mulţumesc nu numai pentru înţelegere, dar şi pentru o colaborare profesională de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare plăcere. Acum ştiţi şi voi şi vă mulţumesc cu tot dragul vouă, publicul meu şi al acestei emisiuni - pentru voi fac o reverenţă. Şi nu mă plec în faţa voastră doar fizic, ci şi cu inima mea toată, care vă îmbrăţişează şi vă aplaudă!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: