Mihaela Rădulescu, despre viaţa la Ferma: „Mi-am distrus două perechi de cizme Chanel şi o rochie Balmain“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Rădulescu FOTO Pro TV
Mihaela Rădulescu FOTO Pro TV

Prezentatoarea reality show-ului „Ferma“ Mihaela Rădulescu (49 de ani) a dezvăluit că, în timpul filmărilor pentru emisiune, şi-a distrus încălţămintea şi hainele de la branduri celebre.

Mihaela Rădulescu a povestit că producătorii show-ului „Ferma“ au dorit ca ea să fie „o apariţie“, chiar dacă se află într-un loc izolat din munţii României. Astfel, vedeta de televiziune şi-a adus pentru filmări mai multe piese vestimentare valoroase, iar multe dintre ele au fost distruse, scrie perfecte.ro.

„Filmăm mult mai mult decât vedeţi voi de-acasă. Am avut niscaiva pierderi vestimentare - mi-am distrus două perechi de cizme Chanel, o rochie Balmain din caşmir, pe care au luat-o cameristele din greşeală la spălat şi din rochie lungă a ajuns un fel de ciorap, am răcit cumplit, cu febră 42, ceva ce n-am avut în viaţa mea, dar, iată, adun poveşti de spus la gura sobei (râde). Cât despre lipsuri sunt toate despre mâncare, mi-e dor să mănânc mai sănătos, aici totul e prăjit, sărat, greu... O ţin pe mămăligă şi păstrăv aproape în fiecare zi, ca să evit prăjelile“, spune prezentatoarea show-ului „Ferma“.

Pentru fanii care cred că apariţiile ei sunt prea elegante pentru o emisiune care se desfăşoară în creierii munţilor, Mihaela Rădulescu vine cu explicaţii:

„Hainele şi încălţările prea elegante pentru locul în care ne aflăm - când s-a discutat stilul meu vestimentar, producătorii m-au vrut... o apariţie, chiar şi în satul ăsta izolat. Mi-a plăcut ideea şi abia aştept să mă vedeţi în secvenţa în care mulg vaca cu o bluză de mătase albă, cu volănaşe, palton Chanel şi ce mai aveam pe mine. E un ridicol sublim, am râs cu lacrimi, toată echipa şi concurenţii“.

Cu toate acestea, Mihaela Rădulescu susţine că îi place mult ceea ce face: „Nici n-aş putea munci cu atâta spor dacă nu mi-ar plăcea maximum. E un ritm infernal. Nu avem zile libere şi uneori nici nopţi întregi, e chiar foc continuu. Eu stau în tot confortul posibil aici, cu absolut tot ce am nevoie, inclusiv sală de sport. Nu puteam să trăiesc 3 luni fără raţia de sport zilnic şi Pro TV mi-a făcut acest hatâr“. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite