Mihaela Rădulescu a semnat cu Pro TV şi va apărea în juriul emsiunii „Românii au talent“: „Am ales cu inima larg deschisă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu a devenit oficial cel de-al patrulea membru al mesei juriului emisiunii „Românii au talent“, vedeta semnând joi seara contractul cu Pro TV, scrie stirileprotv.ro. Vestea vine la scurt timp după ce Bebe Cotimanis a fost confirmat la rândul lui în juriul show-ului.

Vedeta a semant contractul joi seara şi a devenit oficial cel de-al patrulea component al juriului „Românii au talent“, emisiunea ce urmează să fie difuzată pe Pro TV, zvonurile apărute anterior fiind confirmate. Astfel, noul juriu va fi format din Andra, Andi Moisescu, Bebe Cotimanis şi Mihaela Rădulescu, din ecuaţie fiind exclus Cabral, mai scrie stirileprotv.ro.

Născută în Piatra Neamţ, Mihaela Rădulescu şi-a făcut debutul în televiziune în anul 1994, cu emisiunea „Nocturna pe 16 mm“. Vedeta a trecut pe la mai multe posturi de televiziune şi a avut numeroase emisiuni care au transformat-o într-una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din România. În afară de cariera în televiziune, Mihaela Rădulescu a realizat patru filme documentare, a jucat într-un film românesc şi a scris trei cărţi.

Mihaela Rădulescu, încântată de echipă

„Am decis, în sfârşit, să mă întorc la TV. Am ales PRO-ul cu inima larg deschisă, nu numai pentru propunerea inedită de a face parte din juriul emisiunii cu cea mai mare audienţă din România, «Românii au talent», dar şi pentru oamenii cu care voi face echipă. Am simţit o energie fantastică şi am dat peste nişte profesionişti cu care am avut chimia aia la care visează orice om care lucreaza în echipă. Gândim la fel, simţim la fel (ca în melodia aia care-mi place mie) şi vrem să facem performanţă, de dragul publicului, dar şi cu poftă aprigă de a descoperi românii cu adevarat talentaţi, care merită să ajungă în atenţia tuturor. Abia aştept să începem munca, iar de la începutul anului viitor ne veţi vedea în acţiune“, a declarat Mihaela Rădulescu care, aseară, a semnat contractul prin care devine în mod oficial membru în juriul „Românii au talent“, în cadrul unui eveniment Pro TV. 

image

Mihaela Rădulescu, în timp ce semna contractul FOTO Pro TV

Întăriri de partea Andrei

„Femeile au cel puţin trei calităţi în plus faţă de bărbaţi (fără supărare, domnilor): recunosc mai bine culorile şi nuanţele, sunt mai sensibile (şi, deci, identifică mai bine emoţiile umane) şi se pun mai uşor în locul celor care se confruntă cu aceste emoţii. Acestea fiind zise, dragilor, nu pot decât să mă bucur că juriul mega-concursului «Românii au talent» va câştiga, începând cu următorul sezon, încă o componentă feminină, în persoana Mihaelei Rădulescu. Îi urez bun venit în loja noastră! Iar ca femeie, repet, simt că am primit întăriri, pentru a putea evalua concurenţii nu doar cu exigenţă şi factorii care ţin de competenţa lor, ci si cu sufletul. Va fi o competiţie spectaculoasă, ca de obicei, şi vă aştept cu drag să ne fiţi alături în noua şi fascinanta cursă a descoperiri celui mai mare, mai interesant şi inedit talent din România“, a declarat şi Andra.

Mihaela Rădulescu, „bad, but gorgeous lady“

Andi Moisescu s-a pronunţat şi el cu privire la viitoarea sa colegă din cadrul show-ului „Românii au talent“: „Pentru a vorbi despre ea putem apela la metafore, putem crea jocuri de cuvinte sau pur şi simplu îi rostim doar numele. Pentru că din orice unghi ai privi-o, Mihaela Rădulescu este un reper. Un reper unanim recunoscut. Surprinzătoare nu e prezenta ei la masa juriului «Românii au talent», ci poziţia cu totul specială pe care o ocupă. Căci poate ar fi bine să adaug. Din acest sezon nu vom mai avea un «bad guy», ci o «bad, but gorgeous lady»: Mihaela Rădulescu. Şi abia acum adevăratul spectacol poate începe“.

image

Mihaela Rădulescu FOTO Pro TV

Mutările vin în contextul în care Mihai Petre, care a jurizat „Românii au talent“ timp de patru sezoane, a decis să semneze cu principalul concurent, Antena 1, şi după ce negocierile cu actorul Mihai Bendeac, care urma să-l înlocuiască pe Mihai Petre, nu s-au finalizat. În luna iulie, formula finală a juriului emisiunii părea să fie conturată, după ce în presă au apărut informaţii potrivit cărora Pro TV s-a hotărât asupra actorului Mihai Bendeac şi vedetei de televiziune Cabral. Informaţiile au fost ulterior confirmate de Bendeac, care a anunţat că nu va mai face parte din juriul „Românii au talent“, deşi negocierile erau într-un stadiu avansat şi participase chiar şi la şedinţa foto, alături de colegii săi, Andra, Cabral şi Andi Moisescu.

Caravana „Românii au talent“ porneşte, la începutul lunii octombrie, în cautarea celui mai talentat român. Printre oraşele în care va ajunge echipa show-ului se numără Galaţi, Braşov, Cluj, Craiova, Chişinău şi Iaşi.

Cei care au un talent pe care doresc să îl arate în faţa întregii ţări sunt invitaţi să se înscrie pe site-ul www.romaniiautalent.protv.ro şi să intre în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro şi pentru trofeul emisiunii sau pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. De asemenea, cel care cunoaşte un român talentat, îl poate înscrie pe acelaşi site, si astfel poate deveni noul „Vânător de talente“, câştigător al premiului în valoare de 2.000 de euro.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite