Mesajul Amaliei Enache înaintea revenirii la Ştirile Pro TV

Mesajul Amaliei Enache înaintea revenirii la Ştirile Pro TV

Amalia Enache prezintă din nou Ştirile Pro TV de noapte, începând cu 13 august FOTO Pro TV

Amalia Enache revine în această seară la Ştirile Pro TV de la ora 23.30. Ea va prezenta, împreună cu Cristian Leonte, sinteza celor mai importante evenimente din ţară şi din străinătate.

Ştiri pe aceeaşi temă

În ultimii doi ani, vedeta Pro TV a lipsit de la pupitrul ştirilor de noapte, fiind în concediu de maternitate după naşterea fiicei sale Alma. Acum, Amalia Enache se întoarce în televiziune şi spune că i-a fost dor de jobul său.

„Nu am sentimentul că ar fi trecut doi ani de când am prezentat ultima dată Ştirile Pro TV, ci că a fost un weekend (de 730 de zile) şi azi e luni şi revin, firesc, la serviciu. Voi intra direct în direct în această seară, la cald, fără nicio pregătire la rece înainte. Sunt nerăbdătoare să scriu editorialul de început, să lucrez cu Cristian Leonte, cu producătorii, operatorii, colegii din redacţie şi de la tehnic, să simt iar ştirile trecute prin filtrul în care am atâta încredere, al echipei de care mi-a fost dor. Dar cel mai dor mi-a fost de telespectatori, abia aştept «să-i privesc» din nou în ochi“, a spus Amalia Enache, bucuroasă de revenirea la pupitrul Ştirilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: