Melissa McCarthy a surprins cu o parodie de senzaţie a purtătorului de cuvânt al Casei Albe VIDEO

Melissa McCarthy a surprins cu o parodie de senzaţie a purtătorului de cuvânt al Casei Albe VIDEO

Melissa McCarthy, în timp ce-l imita pe Sean Spicer FOTO NBC

Actriţa Melissa McCarthy (46 de ani) a surprins pe toată lumea după ce l-a parodiat pe Sean Spicer, purtătorul de cuvânt al preşedintelui american Donald Trump, în cadrul emisiunii de satiră şi divertisment „Saturday Night Live“.

Ştiri pe aceeaşi temă

După o scurtă pauză, Alec Baldwin a revenit în acest weekend cu interpretarea unei versiuni caricaturale a preşedintelui SUA, însă Melissa McCarthy a fost cea care s-a bucurat de toată atenţia în emisiunea „Saturday Night Live“, după ce, în mod total neaşteptat, l-a parodiat pe Sean Spicer, purtărotul de cuvânt al Casei Albe. 
 
McCarthy şi-a făcut apariţia ţipând la jurnalişti, mestecând gumă, ameninţând şi recunoscând că „nu se pricepe foarte bine la vorbit“. Făcând referire la anunţul lui Trump cu privire la nominalizarea judecătorului Neil Gorsuch pentru locul vacant al Curţii Supreme din Statele Unite, actriţa a asigura presa: „Toată lumea era zâmbitoare, toată lumea era fericită, bărbaţii aveau erecţii, iar fiecare femeie se afla la ovulaţie.“
 
În replică, adevăratul Sean Spicer a declarat pentru extratv.com că a aflat de parodie după ce a primit numeroase telefoane, precizând că episodul i s-a părut amuzant şi sfătuind-o pe comediantă „să mai renunţe la guma de mestecat, pentru că a consumat mult prea multă“.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările