Melania Medeleanu, despre lumea perfectă „Utopia“: „Fericirea ţine de felul în care alegi să-ţi petreci viaţa“

Melania Medeleanu, despre lumea perfectă „Utopia“: „Fericirea
ţine de felul în care alegi să-ţi petreci viaţa“

Melania Medeleanu crede că fericirea oamenilor stă în alegerile corecte în viaţă FOTO Prima TV

Melania Medeleanu, prezentatoarea jurnalului Focus, este ferm convinsă că fericirea oamenilor stă în alegerile corecte în viaţă. În această toamnă, Prima TV provoacă 15 temerari să remodeleze lumea după propria lor viziune, într-un show de televiziune fără precedent în România: „Utopia“.

Şi ajutorul aproapelui este la fel de important într-o societate care s-ar construi de la zero, în opinia vedetei Prima TV. „Mi-aş dori să am alături oameni pe care să-i iubesc şi care să mă iubească, oameni care să-mi dea umărul lor atunci când am nevoie de el”, spune Melania Medeleanu. 

Ea nu minimalizează rolul conducătorului într-o lume nouă, dar consideră că oamenii ar trebui să se gândescă mai bine la ce-şi doresc şi să nu aştepte totul la un singur individ. „Fericirea ţine de felul în care alegi să-ţi petreci viaţa, nu de cine te conduce”, mai spune prezentatoarea.

Melania Medeleanu consideră că noul experiment social „Utopia“, care va începe în curând, la Prima TV, este o şansă pentru minţile şi caracterele puternice, o şansă care se arată o singură dată în viaţă. Cine crede că poate face cele mai bune alegeri, că poate lua cele mai bune decizii este aşteptat să se înscrie pe site-ul utopiatv.ro. Doar 15 înscrişi vor pune umărul la construirea lumii ideale!

Conceput de geniul John de Mol (cel care a creat şi formatul „Big Brother“) şi descris drept „cel mai ofertant produs pe care piaţa media îl oferă în acest moment“, formatul TV „Utopia“ se anunţă următoarea revelaţie în materie de reality-show-uri, pentru că va avea o anvergură nemaiîntâlnită până acum.

15 oameni vor lua totul de la zero, într-o lume fără legi şi fără reguli, şi vor încerca, timp de un an, să creeze societatea perfectă. Până acum, formatul a fost achiziţionat în cinci ţări, dar este în desfăşurare doar în Olanda şi SUA.

Prima TV dă startul înscrierilor pentru show-ul Utopia

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: