Matt LeBlanc ameninţă că părăseşte „Top Gear“ dacă Chris Evans nu este concediat: ce motiv invocă actorul

Matt LeBlanc ameninţă că părăseşte „Top Gear“ dacă Chris Evans nu este concediat: ce motiv invocă actorul

Matt LeBlanc nu poate să lucreze cu Chris Evans din cauza caracterului acestuia FOTO AP

Matt LeBlanc (48 de ani) nu mai vrea să facă echipă cu Chris Evans (50 de ani) în cadrul show-ului „Top Gear“ din cauza comportamentului celui din urmă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cine rămâne şi cine pleacă? 

Matt LeBlanc a ameninţat că părăseşte emisiunea „Top Gear“ dacă colegul său de platou, Chris Evans, nu va fi concediat. Motivul? Se pare că Evans se poartă grosolan cu el şi cu ceilalţi membri ai echipei de producţie, motiv pentru care a devenit frustrat şi nu poate lucra cu acesta. Vestea a produs un val de nedumerire în interiorul BBC, mai ales în condiţiile în care filmările pentru următorul sezon „Top Gear“ sunt programate pentru luna septembrie, arată „Daily Mail“.

O sursă din interiorul BBC a declarat pentru „The Sun“: „Marea necunoscută acum este cine pleacă şi cine rămâne“. Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al lui Chris Evans a refuzat să comenteze zvonurile, iar purtătorul de cuvând al lui Matt LeBlanc a negat afirmaţiile. 

„Top Gear“, în continuă scădere

Al patrulea episod din noua serie „Top Gear“ a ajuns la o nouă cotă de jos în ceea ce priveşte audienţele, numai 2,3 milioane de telespectatori fiind în faţa televizoarelor pentru emisiunea automobilistică. Episodul anterior înregistrase o audienţă de 2,4 milioane de telespectatori, episodul al doilea avusese 2,8 milioane de telespectatori, iar primul episod 4,1 milioane de telespectatori. Prin comparaţie, primele două episoade ale sezonului de anul trecut al emisiunii, prezentată pe atunci de Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May, au fost vizionate de 6,41 milioane respectiv 6,56 milioane de telespectatori. 

Telespectatorii sunt dezinteresaţi faţă de noua formulă de prezentatori 

După ce Chris Evans a preluat rolul de prezentator de la Jeremy Clarkson, show-ul „Top Gear“ s-a confruntat cu numeroase probleme - mai mulţi producători au demisionat, câţiva membri ai echipei de filmare s-au retras din emisiune, iar o parte dintre invitaţi au renunţat la participarea în acest show TV.

Absenţa trio-ului de succes format din Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May, care au părăsit Top Gear la sfârşitul sezonului trecut, s-a dovedit o schimbare mult prea mare şi decisivă pentru unii telespectatori, având în vedere audienţele în continuă scădere pe care le înregistrează noul sezon, prezentat de Chris Evans şi Matt LeBlanc. Astfel, producătorii au decis să adopte o altă strategie şi să le acorde lui Evans şi LeBlanc un rol secund în emisiune, după ce prezentatorii show-ului conex „Extra Gear“, Rory Reid şi Chris Harris, au avut o primă apariţie la „Top Gear“ şi s-au bucurat de reacţii pozitive. Astfel că, materialele pre-înregistrate cu Reid şi Harris vor ocupa un spaţiu mai mare în emisiune. 

FOTO „Daily Mail“ 

Chris Evans a băut de supărare 

Recent, Chris Evans a fost fotografiat în timp ce bea vin în faţa unei case abandonate, din apropiere de locuinţa sa din Londra, la scurt timp după ce BBC a anunţat că cifrele de audienţă ale emisiunii au scăzut cu o treime. Evans şi-a ascuns chipul cu o şapcă şi cu ochelari şi părea că nu vrea să comunice cu nimeni. Din când în când îşi privea telefonul şi sorbea dintr-un pahar cu vin, fără să fie deranjat că la câţiva paşi de el se aflau mai multe pubele de gunoi, a scris „Daily Mail“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările