MasterChef revine cu o noutate: ce presupune şorţul de aur

MasterChef revine cu o noutate: ce presupune şorţul de aur

Silviu Chelaru, Joseph Hadad şi Cosmin Tudoran sunt masterchefii noului sezon FOTO Pro TV

După doi ani de pauză, competiţia culinară „MasterChef“ revine cu o noutate în cel de-al şaptelea sezon care începe luni, 9 septembrie, la Pro TV.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noul sezon „MasterChef“ debutează în această seară, 9 septembrie, de la ora 22.30, iar chef Joseph Hadad, chef Silviu Chelaru şi Cosmin Tudoran, artist şi expert în vinuri, sunt gata să fie surprinşi de concurenţi cu preparatele şi plating-urile făcute.
 
Cel de-al şaptelea sezon, care va fi difuzat de luni până joi, vine cu o noutate - Şorţul de aur. „Şorţul de aur nu este pentru oricine“, spune chef Hadad. 
 
Sezonul acesta, membrii juriului vor premia concurenţii care pregătesc farfurii excepţionale cu acest şorţ. 
 
Fiecare membru al juriului are la dispoziţie un şorţ de aur pe care să i-l ofere pe loc concurentului care îl impresionează cel mai tare. Cu acesta, concurenţii vor ajunge direct în bucătăria competiţiei, unde 18 concurenţi vor lupta pentru premiul în valoare de 50.000 de euro.
 


Gheridonul se întoarce

Una dintre cele mai îndrăgite etape ale show-ului revine în acest sezon: fiecare concurent va trebui să facă propriul „drum iniţiatic“ cu gheridonul până în faţa membrilor juriului, care vor analiza fiecare detaliu de pe farfuria din faţa lor.
 
 
Oameni cu experienţe şi caractere diferite, veniţi din toate colţurile României, dar şi din străinătate, sunt pregătiţi să se prezinte în faţa celor trei membri ai juriului şi să-şi demonstreze abilităţile, pasiunea şi talentul.
 
„Va fi un show care va depăşi toate aşteptările. Va fi cu totul diferit de ce a fost până acum. Abia aştept să vă convingeţi de lucrul acesta şi sunt tare mândru că sunt unul dintre cei trei juraţi“, a spus chef Joseph Hadad.
 
„Doar cei mai buni, cei cu determinare vor reuşi să ajungă în bucătăria «MasterChef». Preparatele trebuie să ne cucerească încă de când vor intra cu gheridonul“, a declarat chef Silviu Chelaru.
 
„Va transmite multă energie şi emoţie în acest sezon. Te va ţine cu sufletul la gură. Dezamăgiri, lacrimi, dar şi momente inedite vor face parte din meniu şi nu vor fi uitate. Pentru unii dintre concurenţi, «MasterChef» înseamnă o nouă viaţă“, a explicat Cosmin Tudoran.
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: