FOTO Pâinea noastră de la „Masterchef“

FOTO Pâinea noastră de la „Masterchef“

Ioan Diţă a părăsit competiţia de la Pro TV FOTO Pro TV

Pâinea dar şi cei trei finalişti ai ediţiei trecute le-au dat bătăi de cap celor 24 de concurenţi intraţi în cantonamentul „Masterchef“. Aceştia au fost puşi în faţa unor probe dificile, iar doi dintre ei au părăsit competiţia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poate şi pentru că în mediul online circulă informaţii despre posibila câştigătoare a concursului „Masterchef“ a suscitat interesul publicului mai puţin decâ „rivalul“ „Suleyman Magnificul“, care a fost din nou lider de audienţă.

În intervalul 20.00-22.15, serialul de la Kanal D a ocupat primul loc la nivelul naţional (11,7 puncte de rating), dar şi la nivel urban (12, 4 rating – 2, 23 milioane de telespectatori pe minut). Pro TV s-a situat pe locul al doilea atât la nivelul publicului din oraşe, cât şi la nivel naţional, dar a fost lider de piaţă la nivel comercial (13 puncte de rating). 

Prima probă a serii, Cutia Misterelor, a avut un ingredient atât de neaşteptat încât mulţi concurenţi n-au şiut, pe moment, cum să gestioneze situaţia. Pâinea a fost ingredientul vedetă, iar aspiranţii la statutul de Masterchef au fost nevoiţi să o folosească pentru a găti aperitive sofisticate şi originale, care să poată fi mâncate uşor cu mâna.

Pentru că prima probă a fost câştigată de concurentul Georgeo Andrei, el a avut avantajul de a alege ce va găti el şi ce vor găti ceilalţi concurenţi în a doua probă a serii. Ca o paranteză, acesta s-a retras din concurs după un conflict cu chef Florin Dumitrescu, dar a reuşit să se facă „remarcat“ chiar din timpul emisiunii, atrăgându-şi antipatiile mai multor colegi.

Foto

Pentru cea de-a doua probă a serii au fost invitaţi Petru Buiucă, Mimi Nicolae şi Alexandru D’Artagnan Petricean, finaliştii primei ediţii, care au gătit trei feluri de mâncare: calamar cu cartofi albi şi mov şi două sosuri, muşchi de vită în prosciutto, cu sparanghel şi sos de vin, respectiv piept de raţă cu salată caldă de fasole verde şi mere caramelizate.

George a ales pentru el preparatul cel mai simplu, muşchiul de vită, iar pentru contracandidaţi pieptul de raţă. Nu doar colegii lui au reacţionat, ci şi Sorin Bontea, care l-a numit „arogant“.
În urma celor două probe, primii concurenţi eliminaţi din competiţia „Masterchef“ sunt Laura Arnold şi Ioan Diţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Petru Buiucă, Mimi Nicolae și Alexandru D’Artagnan Petricean FOTOGRAFII PRO TV

Imagini din aceeasi galerie
  • Petru Buiucă, Mimi Nicolae și Alexandru D’Artagnan Petricean FOTOGRAFII PRO TV
  • Laura Arnold
  • Victor Nemeș
  • Andrei Georgeo, în fața lui Cătălin Scărlătescu
  • Jurizarea preparatelor
Distribuie imaginea
citeste totul despre: