Conflict în bucătăria „MasterChef - Proba celebrităţii“. Pacha Man şi Şerban Copoţ, la un pas de o bătaie cu mâncare

Conflict în bucătăria „MasterChef
- Proba celebrităţii“. Pacha Man şi Şerban Copoţ, la un pas de o bătaie cu
mâncare

Între Şerban Copoţ şi Pacha Man a izbucnit un conflict în bucătăria Masterchef FOTO Pro TV

După prima probă în deplasare, la sediul SMURD din Constanţa, vedetele concurente la „MasterChef - Proba celebrităţii“ se întorc săptămâna aceasta în bucătărie.

În ediţia de marţi, membrii juriului vor anunţa care dintre cele două echipe a câştigat proba din deplasare. Cei învinşi vor fi supuşi unui test sub presiune. Cei trei chefi vor face din nou eliminări, astfel că lupta devine tot mai strânsă în bucătăria cu vedete.

Cea de-a două probă a serii îi aduce din nou pe concurenţi faţă în faţă cu temuta Cutie a misterelor. De data aceasta, cutia va ascunde un ingredient-supriză, care  îi va face pe mulţi concurenţi să se întrebe cum anume poate fi gătit.

Probele nu vor fi lipsite nici de data aceasta de umor, astfel că până şi cei trei pretenţioşi membrii ai juriului vor zâmbi. Pacha Man şi Şerban Copoţ se vor luă la harţa în bucătărie şi puţin va lipsi să nu se încingă o bătaie cu mâncare. Octavian Strunilă va „condimenta“ totul cu multe glume, mai ales că de când a intrat în conflict cu chef Scărlătescu nu poate decât să facă haz de necaz. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: