„MasterChef“: un episod condimentat cu glumele lui Don Baxter şi marcat de o eliminare surpriză

„MasterChef“: un episod condimentat cu glumele lui Don Baxter şi marcat de o eliminare surpriză

Don Baxter s-a amuzat pe seama felului în care unul dintre concurenţi vorbea FOTO Pro TV

Cea mai nouă ediţie a emisiunii „MasterChef“ a adus o nouă eliminare din echipa pretendenţilor la şorţul de bucătar profesionist. Astfel, Cristi a fost cel eliminat în urma voturilor colegilor săi. Pe de altă parte, cei trei finalişti din „Proba Celebrităţii“, Elena Lasconi, Pacha Man şi Don Baxter, au fost invitaţii speciali ai serii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cel mai nou eliminat din cursa „MasterChef“ a fost Cristi, concurent care s-a prezentat cu un desert creativ din punct de vedere al plating-ului, însă gustul a fost cel care nu i-a convins pe chefi. El a plecat după ce colegii săi „au votat personal“ în acest sens, plecarea acestuia fiind grăbită şi de conflictele iscate cu mai mulţi dintre aceştia. „Nu poţi să dai două milioane într-un restaurant pe un preparat care este doar comestibil“, i-a reproşat chef Sorin Bontea.

Dar Cristi nu a fost singurul care nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor chefilor, astfel că aceştia au făcut ceva fără precedent în acest concurs: au supus la vot toate preparate.

 Astfel, Cristi a primit cele mai multe voturi negative din partea colegilor săi şi a părăsit „MasterChef“. Plecarea concurentului a fost cu atât mai dureroasă cu cât chef Cătălin Scărlătescu a refuzat să îi strângă mână la final, fiind extrem de nemulţumit de ultimul său preparat.

Don Baxter FOTO Pro TV

Apoi, cei 11 concurenţi rămaşi în competiţie au avut ocazia de a face cunoştinţă cu finaliştii „MasterChef - Proba Celebrităţii“, Elena Lasconi, Pacha Man şi Don Baxter. Chefii i-au împărţit în trei echipe, fiecare grup fiind coordonat de câte o vedetă, iar concurenţii au avut de reprodus autograful culinar al Elenei Lasconi, al lui Pacha Man şi al lui Don Baxter. 

Pentru ca proba să nu fie una foarte simplă, totul a fost executat la ştafetă, iar concurenţii nu au avut voie să vorbească între ei. Tocmai acest aspect a deranjat-o pe Elena Lasconi care le-a reproşat colegilor pe care îi coordona că nu ştiu să lucreze în echipă. În schimb, Pacha Man s-a arătat încântat de ideea ştafetei şi de comunicarea prin semne. Chiar şi aşa, chefii le-au permis concurenţilor să pună întrebări vedetei atunci când preluau ştafeta, iar această regulă s-a transformat în prilej de glumă pentru Don Baxter şi Pacha Man.

Elena Lasconi FOTO Pro TV

Marea surpriză a emisiunii a fost atunci când chef Marek Raditsch, cel care a gătit pentru Regele Norvegiei, pentru Mick Jagger şi Robbie Williams, a venit pentru a-şi etala talentul culinar şi pentru a-i supune la test pe concurenţi. Participanţii au fost provocaţi să reproducă plating-urile special realizate de bucătar, iar chefii vor decide în emisiunea de săptămâna viitoare cine s-a descurcat cel mai bine şi cine părăseşte concursul.

Pacha Man FOTO Pro TV

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: