Mărul fermecat ajunge în bucătăria MasterChef

Mărul fermecat ajunge în bucătăria MasterChef

Un preparat pe bază de mere le dă bătăi de cap concurenţilor de la MasterChef FOTO Pro TV

Cel mai nou episod ale emisiunii culinare MasterChef îi pune pe concurenţi în faţa unei reale provocări: pregătirea unui preparat pe bază de mere. Deşi sună simplu, cei trei chefi le vor faţa sarcina mai dificilă celor rămaşi în competiţie. Totodată, un nou test sub presiune supune la încercare munca în echipă.

Aspiranţii titlului culinar MasterChef au parte din nou de proba cutiei misterelor, în cel mai nou episod al emisiunii de la Pro TV, de la ora 20:30. Surpriza va fi uriaşă, concurenţii având de pregătit un preparat pe bază de mere.

Totul pare simplu, dar povestea este condimentată de chef Patrizia, chef FOA şi chef Adrian Hădean, concurenţii neavând voie să gătească un anumit tip de preparat.

În aceeaşi ediţie, concurenţii rămaşi în concurs au de reprodus trei preparate diferite realizate de către chefi. Câştigătorul primei probe din ediţia de luni va stabili dish-ul pe care trebuie să îl reproducă competitorii săi.

Surprizele ediţiei nu se opresc aici! Telespectatorii vor putea urmări, de la ora 20:30, la Pro TV, şi un test sub presiune inedit, care le va pune la încercare concurenţilor, pe lângă inspiraţia culinară, şi o serie de abilităţi precum lucrul în echipă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: