Maria Buză ia atitudine la „Te cunosc de undeva!“. Artista îşi coregrafiază propriul show

Maria Buză ia atitudine la „Te
cunosc de undeva!“. Artista îşi coregrafiază
propriul show

Maria Buză acceptă o nouă provocare, la Antena 1

Actriţa şi cântăreaţa Maria Buză îi ia locul coregrafei Furnica în emisiunea de la Antena 1, în ediţia din 12 octombrie. Veterana emisiunii „Te cunosc de undeva“ şi-a semnat dansul, pentru a o interpreta pe celebra Annie Lenox.

Sâmbăta aceasta, cei opt concurenţi, Maria Buză, Pepe, Jean de la Craiova, Anda Adam, Mike Diamondz, Dalma Kovacs, Matteo şi Ellie White, se transformă în personaje consacrate pe scena de la „Te cunosc de undeva“, Annie Lenox, Matteo, Fuego, J. Balvin, Nicoleta Voica, Madonna, Tina Turner şi Justin Timberlake.

Pentru o prestaţie de nota 10, Maria Buză s-a antrenat intens şi a înlocuit-o pe coregrafa Furnica. „În această ediţie, eu, Maria Buză, voi semna coregrafia. Furnica, cea care a condus baletul până acum, are o mica pauză“, a accentuat artista care şi-a luat rolul de coregraf în serios, ameninţând cu bătaia un membru al baletului. „Nu te feri, că nu dau în tine decât dacă este cazul“, i-a spus Maria Buză în glumă.

Artista a recunoscut de ce a atras-o rolul cântăreţei britanice Annie Lenox. „Pentru felul meu impulsiv, pentru flexibilitatea feţei mele, este o provocare“, a rezumat cea pe care Ozana Barabancea, Andrei Aradits, Aurelian Temişan şi Andreea Bălan o vor juriza.

„Cu această emisiune am învăţat să mă uit la un om şi să-i apreciez munca. Atunci când îi studiem pe artişti, descoperim multe lucruri. Emisiunea m-a transformat şi m-a dus mai mult în inimile oamenilor“, a declarat Maria Buză la Adevărul Live, cu o lună în urmă. 

Benone Sinulescu, Amy Winehouse, Cristi Minculescu şi Angela Similea sunt câteva dintre rolurile pe care artista le-a jucat. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: