Marcel Toader a fost înmormântat. Doar una dintre cele şase foste soţii ale omului de afaceri a participat la ceremonie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Toader FOTO Facebook
Marcel Toader FOTO Facebook

Marcel Toader, care a murit la vârsta de 56 de ani în urma unui infarct, a fost înmormântat miercuri, 7 august, în localitatea Cumpăna din judeţul Constanţa. La funeralii a fost prezentă doar una dintre cele şase foste soţii ale omului de afaceri.

Marcel Toader, care avea probleme cu inima, a făcut infarct, pe 3 august, în timp ce se afla la masă cu un prieten, iar medicii nu au mai putut face nimic. 

El a fost înmormântat astăzi, 7 august, în localitatea Cumpăna din judeţul Constanţa, acolo unde locuieşte mama omului de afaceri. 

La ceremonie au fost prezenţi fiul lui Marcel Toader, Maximilian, în vârstă de 22 de ani, şi mama tânărului, Raluca, una dintre cele şase foste soţii ale omului de afaceri. 

De altfel, ea a fost singura dintre fostele soţii ale lui Marcel Toader prezentă la funeralii. Omul de afaceri Silviu Prigoană, senatorul PSD Şerban Nicolae şi artista Diana Bişinicu (fină de cununie) au fost singurele persoane publice care au participat la slujba de înmormântare.

Marcel Toader, înmormântat lângă tatăl lui

Peste 100 de persoane, majoritatea rude şi rugbişti, l-au condus pe ultimul drum pe fostul sportiv şi om de afaceri. El a fost înmormântat în cimitirul din localitatea Cumpăna. Tot acolo au fost înmormântaţi Corneliu Toader, tatăl lui Marcel Toader, care s-a stins la 70 de ani, şi Maria Toader, bunica lui Marcel, decedată la vârsta de 35 de ani, notează click.ro. 

Marcel Toader a murit pe 3 august, la doar 56 de ani, în urma unui infarct. În momentul fatidic, el se afla la Periş, Ilfov, în casa avocatului său, iar echipajul SMURD sosit la faţa locului nu a mai putut face nimic, deşi manevrele de resuscitare au durat 57 de minute. 

El a fost sportiv de performanţă şi om de afaceri. De-a lungul anilor, acesta a fost în centrul atenţiei din cauza numeroaselor sale căsnicii şi divorţuri, şase la număr, printre care s-au numărat fosta jucătoare de tenis Cătălina Cristea, cântăreaţa Anamaria Ferenţ, prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea şi solista de muzică populară Maria Constantin. 

Pe prima soţie, Raluca, a cunoscut-o în Franţa şi cu ea a avut singurul copil: pe Maximilian (22 de ani). Marcel Toader mai fost căsătorit cu Diana Ghenu (soţia nr. 3), fiica primarului din comuna Berceni, Ilfov. 

Pe aceeaşi temă: 

Marcel Toader a murit. Cum arăta fostul rugbyst pe vremea când România obţinea cel mai mare rezultat din istoria acestui sport

Marcel Toader a murit. Cum s-a transformat afaceristul din prinţ în cerşetor 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite