Mădălina Manole, omagiată în ultima ediţie „Ne vedem la TVR“

Mădălina Manole, omagiată în ultima ediţie „Ne vedem la TVR“

Sanda Ladoşi, una dintre prietenele artistei disparute FOTO TVR

Ediţia de sâmbătă a emisiunii „Ne vedem la TVR“, ultima înainte de vacanţă, va fi dedicată Mădăline Manole. Artista ar fi împlinit 46 de ani pe 14 iulie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alături de moderatoarea Marina Almăşan, vor fi prezenţi în studio tatăl Mădălinei, dar şi foşti colegi apropiaţi ai cântăreţei: Mirabela Dauer, Maria Dragomiroiu, Sanda Ladoşi, Adrian Daminescu, Titus Andrei, Ionel Tudor.

Momentele din arhivă care ne vor reaminti şlagărele Mădălinei vor fi completate de două tinere interprete ce s-au remarcat printr-un timbru foarte asemănător cu cel al artistei. Poetul Lucian Avramescu, cel care le-a lansat pe cele două fete în „Serbările Scânteii Tineretului”, şi-a amintit şi el de „muntele de talent cu numele de Mădălina Manole”.

„Ediţia de sâmbătă va fi una atipică. I-o vom dedica Mădălinei, o foarte apropiată colaboratoare a emisiunilor mele, încă de pe vremea «Ceaiului de la ora 5». Vom vorbi despre Mădălina - omul şi artistul, în prezenţa unor oameni apropiaţi ei. Marele absent al distribuţiei este fiul Mădălinei, micuţul Petru, pe care tatăl său s-a încăpăţânat să-l ascundă de ochii publicului care a iubit-o atât de mult pe artistă“, a spus Marina Almăşan.
Emisiunea este transmisă sâmbătă, 29 iunie, de la ora 16.00, la TVR 1.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: