Mădălina Dobrovolschi se întoarce în televiziune: ce emisiune va modera fosta purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina Dobrovolschi se întoarce în televiziune FOTO Facebook
Mădălina Dobrovolschi se întoarce în televiziune FOTO Facebook

Mădălina Dobrovolschi, fosta purtătoare de cuvânt a preşedintelui Klaus Iohannis, revine în televiziune după o absenţă de câţiva ani. Ea va modera o emisiune la Realitatea Plus.

Mădălina Dobrovolschi se întoarce în televiziune. Ea va avea, începând de săptămâna viitoare, o emisiune în prime-time la Realitatea Plus, potrivit G4Media.ro.

Fosta purtătoare de cuvânt a preşedintelui Iohannis va modera emisiunea de dezbateri „Legile puterii“, în fiecare zi de luni până joi, în intervalul orar 21:00 – 23:00, în locul jurnalistei Denise Rifai, care a demisionat la jumătatea acestei luni.

Denise Rifai şi-a justificat plecarea de la Realitatea Plus invocând o „incompatibilitate cu noua linie editorială a postului“.

Demisia lui Rifai a venit pe fondul apariţiei în grila de programe a unor emisiuni în care apar tot mai des Miron Mitrea, Anca Alexandrescu şi fiica patronului Maricel Păcuraru, notează sursa citată.

Pe 19 decembrie anul trecut, Mădălina Dobrovolschi a demisionat din funcţia de purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis.

Ea ocupa această funcţie din august 2016. La acea dată, şeful statului nu mai avea purtător de cuvânt din aprilie 2015, când Tatiana Niculescu-Bran şi-a anunţat retragerea din această funcţie.

Înainte de a ajunge la Palatul Cotroceni, Mădălina Dobrovolschi a fost jurnalist la TVR, B1 TV şi Antena 3.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite