Macanache va prezenta noul show de la Antena 1: primele declaraţii ale rapperului

Macanache va prezenta noul show de la Antena 1: primele declaraţii ale rapperului

Macanache a devenit rapid unul dintre cei mai ascultaţi rapperi FOTO Antena 1

Rapperul Constantin-Bogdan Dinescu, cunoscut de toată lumea drept Macanache, va prezenta „The Four – Cei 4“, noul talent show ce va fi difuzat în curând la Antena 1.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lansat în muzică în 2015, Macanache a devenit repede cunoscut şi apreciat pentru rimele sale inedite, iar în 2018 îşi va asuma şi rolul de prezentator. 
 
„Mi se pare un show direct, scurt şi la obiect. E simplu: cine e cel mai bun câştigă! Mi se pare interesant, mai ales că eu am mai fost prezentator la unele battle-uri de rap, dar fără atât de multe camere. E o experienţă nouă, care abia aştept să înceapă, acum sunt multe informaţii pe care încerc să le asimilez. Cheloo mi-a spus să stau relaxat, să fac ce fac eu mereu“, a declarat Macanache. 
 
Juriul „The Four – Cei 4“ este format tot din cântăreţi – Cheloo, Antonia, Feli şi Carla’s Dreams (foto). 

 

Noutatea absolută de pe piaţa de divertisment din România constă în faptul că Antonia, Feli, Carla’s Dreams şi Cheloo îi vor prezenta pe cei patru cei mai buni concurenţi încă din prima ediţie a emisiunii.

Dacă în mod normal finalistul unei competiţii este aşteptat de-a lungul mai multor ediţii, noua provocare a „Final Four – Cei patru“ va fi, întocmai ca în industria muzicală, ca cei aleşi să îşi păstreze locul deja câştigat şi să devină mai buni de la o săptămână la alta.

În fiecare ediţie a emisiunii, noi şi noi tineri muzicieni talentaţi şi dornici să le ia locul îi vor provoca, astfel că niciunul dintre „Cei patru“ nu va fi în siguranţă. Iar dacă pentru a obţine şansa de a provoca pe cineva la duel fiecare nou-venit are nevoie de toate voturile membrilor juriului, scaunul acestuia îl poate avea doar dacă reuşeşte să cucerească inimile publicului. 

Lupta pentru a rămâne unul dintre „Cei patru“ vine însă şi cu o mulţime de avantaje. Cu fiecare săptămână în plus în care reuşesc să îşi păstreze scaunul, aceştia vor beneficia de sprijinul celor mai buni din acest domeniu şi vor avea ocazia să lucreze cu specialiştii industriei muzicale româneşti.

De partea cealaltă, în perioada emisiunii, ale cărei filmări vor începe în această primăvară, orice muzician care consideră că are talentul necesar se poate înscrie pentru a încerca să obţină un loc pe unul dintre scaune.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: