Lavinia Şandru, record negativ de audienţă la TVR, cu Ionuţ Cristache invitat. Câţi telespectatori a avut ediţia cu Dăncilă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lavinia Şandru FOTO arhivă
Lavinia Şandru FOTO arhivă

Emisiunea Laviniei Şandru, „Faţa nevăzută a lumii“, de la TVR, a înregistrat cea mai slabă audienţă a sezonului în ultima ediţie, din 8 decembrie, în care l-a avut invitat pe Ionuţ Cristache, realizatorul principalului talk show al postului public.

Potrivit Pagina de Media, emisiunea Laviniei Şandru de la televiziunea publică înregistrează, în mod normal, audienţe foarte slabe, cu precădere pe segmentul comercial (18-49 de ani). 

Sâmbătă, la emisiunea în care invitat a fost Ionuţ Cristache, realizatorul emisiunii „România 9“ de la TVR 1, Lavinia Şandru a atins un nou record: ediţia cu cel mai mic număr de telespectatori din segmentul comercial. Astfel, emsiunea a fost urmărită doar de 1.000 de tineri. În procente, audienţa acesteia ar fi de 0,01. 

Cu aceste cifre, ediţia de sâmbătă a situat TVR 1 pe locul 40 din aproape 60 de posturi TV măsurate. Prin comparaţie, Pro TV, care s-a situat pe primul loc în acelaşi interval de timp (16.00-16.40), a adunat în faţa micilor ecrane 111.000 de tineri. 

Pe publicul naţional şi la oraşe, „Faţa nevăzută a lumii“ a fost pe locurile 24 şi a fost urmărită de 53.000 de persoane, respectiv 31.000 de telespectatori. 

Ionuţ Cristache şi Lavinia Şandru sunt plătiţi de TVR cu mii de euro pe lună, potrivit datelor publicate de Libertatea. Lavinia Şandru ar primi, lunar, 2.500 de euro, în timp ce Ionuţ Cristache ar fi plătit cu 5.600 de euro. 

Ediţia cu Viorica Dăncilă, cea mai mare audienţă

În schimb, ediţia din data de 1 Decembrie, când Lavinia Şandru i-a luat un interviu premierului Viorica Dăncilă, a reuşit să strângă în faţa televizoarelor 260.000 de români din toată ţara. La oraşe, aceeaşi ediţie a fost urmărită de 90.000 de persoane, iar pe segmentul comercial a fost vizionată de 17.000 de tineri. 

Interviul a stârnit unele controverse, după ce Şandru i-a spus primului-ministru, înaintea uneia dintre întrebări, că, uitându-se la ea, vede „un om care iubeşte mult Europa“ şi i-a mulţumit „din suflet” pentru interviul acordat.

Audienţe „Faţa nevăzută a lumii“, în mod general 

„Faţa nevăzută a lumii“, realizată de Lavinia Şandru pentru TVR, a ajuns la cea de-a şaptea ediţie. Difuzată sâmbăta, între orele 16.00 şi 16.40, emisiunea a avut până acum o audienţă între 27.000 şi 70.000 de telespectatori pe minut. În rating, înseamnă sub 1%. În cotă de piaţă, în jur de 1% (adică unul din 100 de români care aveau televizoarele deschise au ales TVR 1).

La oraşe, media emisiunii s-a situat între 16.000 şi 40.000 de telespectatori, iar pe comercial, publicul între 18 şi 49 de ani, este aproape „nevăzut“. Nicio ediţie, cu excepţia celei cu Viorica Dăncilă, nu a reuşit să atragă mai mult de 3000 de telespectatori. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite