„Las Fierbinţi“ a ţinut, din nou, românii în faţa televizoarelor: care au fost audienţele şi ce se întâmplă în cel de-al doilea episod

„Las Fierbinţi“ a ţinut, din nou, românii în faţa televizoarelor: care au fost audienţele şi ce se întâmplă în cel de-al doilea episod

„Las Fierbinţi“ se difuzează în fiecare marţi şi joi, de la ora 20.30, la Pro TV FOTO Pro TV

Serialul „Las Fierbinţi“, care a început marţi seara, la Pro TV, a fost şi de această dată lider de audienţă pe toate categoriile de public.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primul episod al celui de-al 12-lea sezon a fost urmărit în medie de 2,1 milioane de români, clasându-se pe primul loc la nivel naţional, în faţa show-ului culinar „Chefi la cuţite“ de la Antena 1, care a avut 1,3 milioane de telespectatori, arată Pagina de Media.
 
La oraşe, Pro TV a avut 1,1 milioane de privitori pe minut, în timp ce l-a Antena 1 s-au uitat 750.000 de persoane din mediul urban. „Las fierbinţi“ a reuşit să câştige şi publicul comercial, cu vârste cuprinse între 18 ş 49 de ani, dar la o distanţă mică de „Chefi la cuţite“ - Pro TV s-a apropiat de 500.000 de telespectatori, în timp ce la Antena 1, media era de 430.000 de privitori. 
 
Kanal D s-a clasat pe locul al treilea pe toate target-urile, la mare distanţă de primele două posturi, cu serialul turcesc „În bătaia inimii“, care din cauza audienţelor foarte scăzute (printre cele mai slabe cifre pentru Kanal D din ultimii ani, în prime-time) a fost înlocuit cu alt serial turcesc - „Patria mea eşti tu“, avându-i în rolurile principale pe Halit Ergenc, care l-a întruchipat pe Suleyman Magnificul, şi pe Berguzar Korel, soţia acestuia, cunoscută pentru rolul din „1001 de nopti“.
 
„Las Fierbinţi“ continuă joi, de la ora 20.30, când fierbinţenii îşi reiau cursul firesc al vieţii, după ce au scăpat nevătamaţi din atacul cu bombă nucleară lansat de Coreea de Nord. Un vis premonitoriu îi dă mari bătăi de cap lui Vasile, care trăieşte cu senzaţia că scaunul de primar, pe care s-a instalat confortabil în urmă cu mulţi ani, începe să se clatine. În plus, venirea în sat a unui fost localnic îi întăreşte ideea că i se pregăteşte ceva. În tot acest timp, Bobiţă încearcă să o cucerească pe asistenta medicală care a fost trimisă să-i ajute pe cei afectaţi de sfârşitul lumii.
citeste totul despre: