„Las Fierbinţi“, cel mai urmărit serial al lunii mai. Producţiile turceşti au completat topul audienţelor

„Las Fierbinţi“, cel mai urmărit serial al lunii mai. Producţiile turceşti au completat topul audienţelor

Bobiţă şi primarul Vasile au plasat postul Pro TV în topul preferinţelor telespectatorilor FOTO Pro TV

Producţia românească „Las Fierbinţi“ a continuat să domine topul audienţelor şi în luna mai, potrivit datelor înregistrate de paginademedia.ro. Cu o medie de peste un milion de telespectatori pe minut din mediul urban, „Las Fierbinţi“ a plasat postul Pro TV pe prima poziţie, iar serialele turceşti au completat primele poziţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Las Fierbinţi“ a rămas cel mai vizionat serial al lunii mai, la fel cum s-a întâmplat şi în luna aprilie. În mediul urban, „Las Fierbinţi“ a avut o medie de aproape de un milion de telespectatori pe minut, cu 200.000 de privitori peste poziţia a doua, ocupată de serialul turcesc „Trădarea“, arată paginademedia.ro. Pe de altă parte, producţiile turceşti au ocupat locurile doi, trei şi patru astfel: „Trădarea“ (Kanal D - 771.000 de telespectatori), „Dila“ (Kanal D - 583.000 de telespectatori), „Puterea Destinului“ (Acasă TV - 553.000 de telespectatori).

În top zece, Naţional TV se poziţionează pe locul cinci cu filmul indian „Mica Mireasă“, cu 396.000 de telespectatori. Pro TV revine pe locuri şase şi şapte cu serialul de seară „Lie to me“ (sezoanele unu şi doi), cu 395.000 de telespectatori şi 384.000 de telespectatori, iar pe locul opt apare Acasă TV cu serialul „Trandafirul negru“ - 290.000 de telespectatori.

Ultimele două locuri din top zece sunt completate de serialele „Suflete pereche“, de pe Naţional TV, cu 212.000 de telespectatori, şi de „Fugara“, de pe Acasă TV, cu 202.000 de telespectatori.

În luna aprilie, „Las Fierbinţi“ a adunat o audienţă medie de 960.000 de telespectatori, din mediul urban, pe episod. Totodată, ultimul episod din serialul „Las Fierbinţi“, ajuns la sezonul cu numărul şapte, s-a clasat pe primul loc în topul audienţelor, în aceeaşi seară în care s-a difuzat finala „Next Star“, iar posturile de sport au transmis ultimele meciuri ale campionatului de fotbal care au decis campioana.

Sezonul şapte din „Las Fierbinţi“, difuzat între 11 martie şi 28 mai 2015, este cel mai bun sezon din toate cele difuzate până acum. Audienţa medie înregistrată la nivelul publicului comercial în acest sezon a fost de 12.5 puncte de rating şi 28.4% share, rezultate de peste două ori mai mari decât televiziunea situată pe locul doi, care a obţinut o audienţă medie de 5.6 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 12.8%.

Gaşca din Fierbinţi a surprins telespectatorii şi în acest sezon cu cele mai tari aventuri şi amuzante poveşti. După şase sezoane de succes, personajele deja formate au fost surprinse în situaţii cu totul şi cu totul spectaculoase. Aventurile personajelor din Fierbinţi au stârnit rafale puternice de râs în întrega ţară şi în sezonul cu numărul şapte: de la puterile supranaturale ale Aspirinei, cunoştinţele din domeniul social media ale lui Celentano, dispariţia misterioasă a lui Firicel, nebunia Efibiaiului lansată de Vasile, afacerile inedite ale lui Bobiţă, lansarea în afaceri bisericeşti a lui Celentano, Firicel şi Ardiles şi aventurile regizorale ale lui Giani şi Raţă, până la Robi îndrăgostit, Gianina studentă, Giani milionar şi Raţă actor de stand-up.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările