„Las Fierbinţi“, lider de audienţă cu lecţiile de făcut bani ale lui Bobiţă. Ce se întâmplă în episodul din această seară

„Las Fierbinţi“, lider de audienţă cu lecţiile de făcut bani ale lui Bobiţă. Ce se întâmplă în episodul din această seară

Mihai Bobonete, interpretul lui Bobiţă din „Las Fierbinţi“ FOTO Pro TV

Episodul de miercuri, 15 aprilie, al serialului „Las Fierbinţi“ a ţinut în faţa micilor ecrane peste două milioane de telespectatori în fiecare minut, plasând astfel postul Pro TV pe primul loc în topul audienţelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Las Fierbinţi“ a fost în topul preferinţelor telespectatorilor, fiind urmărit la nivel naţional de peste două milioane de persoane. În minutul de aur, înregistrat la 22:00, peste 2,4 milioane de telespectatori urmăreau întâmplările din Fierbinţi.

Astfel, în intervalul de difuzare 21:27 – 22:28, pe segmentul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Pro TV a fost lider de audienţă cu 12,2 puncte de audienţă şi o cotă de piaţă de 26.6%.

În episodul de aseară, Vasile s-a pricopsit în Fierbinţi cu vărul său din Bucureşti, Aurel. Marele cuceritor a vrăjit-o cu farmecele sale pe Gianinuţa. Cei mai afectaţi de prezenţa bucureşteanului au fost Primarul şi Dorel, îngrijoraţi de faptul că acesta le strică socotelile. Extrem de supărat pe Aurel, care încerca să o cucerească pe Gianina, Dorel s-a hotărât să o recucerească. Îmbrăcat ca un luptător de arte marţiale, s-a dus pregătit să-l înveţe o lecţie pe Aurel. Lucrurile au scăpat puţin de sub control, fratele mai mic al lui Bobiţă lovindu-se grav.

Episodul din această seară continuă cu lecţiile de făcut bani predate de domnul profesor Bobiţă din Fierbinţi. Se pare că Giani nu a înţeles cum stă treaba cu metoda de făcut bani în trei telefoane, aşa că două demonstraţii de mare clasă sunt singura şansă pentru a putea face bani uşor.

Gianina va fi extrem de supărată în momentul în care iubita de la Bucureşti a lui Aurel îşi va face apariţia în localitate. Totuşi, va trece rapid peste acest moment, îndată ce îşi va aminti de banii pe care îi are de recuperat de la Primarul Vasile.

Las Fierbinţi, cel mai apreciat serial românesc al ultimilor zece ani, este difuzat în fiecare miercuri şi joi, de la 21:30, la Pro TV.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările