„Las Fierbinţi“, lider de audienţă: filozofiile lui Celentano au ţinut în faţa televizoarelor două milioane de români

„Las Fierbinţi“, lider de audienţă: filozofiile lui Celentano au ţinut în faţa televizoarelor două milioane de români

Actriţele Ecaterina Ţugulea (Dalida) şi Anca Maria Dumitra (Gianina) FOTO Pro TV

Mirajul dragostei trăit de Robi, pregătirile lui Firicel pentru naşterea celui de al patrulea copil, clubul veganilor, precum şi filozofiile lui Celentano şi Ardiles au ţinut în faţa micilor ecrane două milioane de români în fiecare minut, situând astfel postul Pro TV pe primul loc în topul audienţelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele două episoade ale serialului românesc „Las Fierbinţi“ au fost în topul preferinţelor telespectatorilor pe toate targeturile de audienţă, surclasând show-ul pentru copii „Next Star“, difuzat de Antena 1, precum şi producţia turcească „Suleyman magnificul“, de la Kanal D. Astfel, în intervalul de difuzare 20:30 – 22:31 aventurile personajelor din satul Fierbinţi au fost urmărite de două miliaone de telespectatori, iar în minutul de aur înregistrat la 21:10 peste 2,5 milioane de privitori.

La nivel naţional, „Las Fierbinţi“ a fost urmărit de aproape două milioane de telespectatori pe minut, ceea ce s-ar traduce în 10.7 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 13,9%, în timp ce la nivel urban, Pro TV s-a bucurat de 955.900 de telespectatori pe minut (7.1 puncte de rating şi 13,3% cotă de piaţă).

Postul din Pache Protopopescu şi-a păstrat poziţia de lider şi pe segementul comercial din mediu urban cu vârstă cuprinsă între 18 şi 49 de ani, serialul „Las Fierbinţi“ înregistrând 5.7 puncte de rating şi 12,2% share. 

În cele două episoade difuzate aseară, Robi, orbit de mirajul dragostei, ia decizia de a abandona liniştita, dar totodată tumultoasa viaţă din Fierbinţi. După ce îşi prezintă demisia şi îşi ia rămas bun de la toată lumea, este cuprins de mustrări de conştiinţă şi îşi pune la îndoială decizia de a pleca. Toată povestea de dragoste a fost, de fapt, instrumentată de Bobiţă, Giani şi Vasile. 

Pregătirile lui Firicel de a deveni din nou tată au dus la o întreagă dezbatere despre ce înseamnă naşterea unui copil într-o familie, situaţie ideală pentru ca Ardiles, Celentano şi Firicel să filozofeze în voie.

Pe lângă aceste lucruri, în Fierbinţi a luat naştere un club al veganilor, ale cărei baze au fost puse de secretara primăriei, Dalida. Clubul naşte mari controverse în tot satul, iar libertatea animalelor îi contrariază pe Bobiţă şi pe Vasile care au pus la cale un plan pentru a opri această mişcare nouă.


Ştiri pe aceeaşi temă:

Ce roluri li s-ar potrivi politicienilor dacă ar juca în „Las Fierbinţi“: Ponta - Giani, Băsescu - Celentano Mimi Brănescu, scenaristul îndrăgitului serial „Las Fierbinţi“, a dezvăluit, într-un interviu pentru Paginademedia.ro, că Mihai Mărgineanu trebuia să-l interpreteze pe Celentano, a recunoscut că nu-i place numele serialului şi că a vrut de mai multe ori să renunţe la proiect. Totodată, acesta a făcut un exerciţiu de imaginaţie şi a mărturisit în ce roluri din serial i-ar vedea pe principalii candidaţi la Alegerile prezidenţiale 2014.

Debutul „Las Fierbinţi“ a încins audienţele: „Next Star“ şi „Suleyman Magnificul“, depăşite de serialul românesc de la Pro TV Debutul noului sezon al serialului „Las Fierbinţi“ a fost urmărit de peste 1,8 milioane de români în fiecare minut, plasând postul Pro TV pe locul fruntaş în topul audienţelor, potrivit Paginademedia.ro.

„Las Fierbinţi“, urmărit de două milioane de telespectatori: Pro TV, peste Antena 1 şi Kanal D Serialul „Las Fierbinţi“ a plasat din nou postul de televiziune Pro TV în fruntea clasamentului audienţelor, fiind urmărit de două milioane de telespectatori pe minut, după cum scrie Paginademedia.ro.

„Las Fierbinţi“ revine la Pro TV. Mihai Bobonete, interpretul lui Bobiţă: „«Las Fierbinţi» nu se va opri. Poate doar când lumea nu va mai dori să râdă“ „Las Fierbinţi“, cel mai de succes serial românesc al tuturor timpurilor revine astăzi pe micile ecrane, de la 20:30, şi va fi difuzat în „porţie dublă“, echipa Pro TV anunţând că va fi „cel mai tare“ sezon de până acum.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările