„La TV“, cel mai nou sitcom românesc, vine la Prima TV

„La TV“, cel
mai nou sitcom românesc, vine la Prima TV

Protagoniştii serialului „La TV“ FOTO Prima TV

Serialul de comedie „La TV“ va difuzat, începând de astăzi, 27 septembrie, în fiecare duminică, de la ora 22.15, la Prima TV.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alături de echipa „Trăsniţilor“, din distribuţia serialului mai fac parte şi Cristian Simion, Isabela Iacupovici, Veronica Bâtcă, Alexandru Georgescu, Iuliana Călinescu, Alin Brancu şi Elisa Georgescu.

Protagoniştii noului serial sunt membrii echipei de producţie a talk-show-ului monden „Viaţa cu Chris“. Formată din producătorul Gelu, prezentatorul Chris, stilista Livia, textiera Raluca, tehnicianul Cătălin şi prompteristul Anarhie, echipa lucrează mereu sub presiune. Lor li se alătură Antim, patronul televiziunii, şi fiica acestuia, Isabela, care este şi soţia producătorului. Make-up artistul Guritză completează echipa din spatele show-ului „Viaţa cu Chris“. Simpatic şi tonic, el găseşte mereu o glumă sau o vorbă bună pentru cei care-i calcă pragul cabinei de machiaj.

În primul episod, Antim, patronul postului de televiziune, decide să concedieze întrega echipă a show-ului „Viaţa cu Chris“, din cauza audienţelor scăzute, înregistrate de emisiunea produsă de ginerele Gelu. Isabela are, însă, un plan prin care să-l determine pe tatăl său să se răzgândească. Chris, prezentatorul emisiunii, este într-o mare încurcătură. După ce a petrecut toată noaptea cu Eliza, prezentatorul nu mai ştie ce a făcut, iar dimineaţă fata i-a spus „Da“. O fi cerut-o de soţie? Aflaţi răspunsul urmărind „La TV“ duminică, 27 septembrie, de la ora 22.15, la Prima TV.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările