La ce seriale se uită românii la TV: topul celor mai urmărite producţii în luna octombrie

La ce seriale se uită românii la TV: topul celor mai urmărite producţii în luna octombrie

Şerban Pavlu în „Vlad“ FOTO Pro TV

Serialele româneşti se află în continuare în preferinţele românilor. Din primele şase cele mai urmărite producţii în luna octombrie, cinci sunt româneşti: trei de la Pro TV şi două de la Antena 1.

Ştiri pe aceeaşi temă

Serialele româneşti se află în continuare în preferinţele românilor. O singură producţie străină a reuşit să ajungă la inimile telespectatorilor, în luna octombrie, serialul turcesc „Lacrimi la Marea Neagră“, potrivit Pagina de Media.

La nivel naţional, liderul incontestabil al clasamentului rămâne „Las Fierbinţi“, de la Pro TV, cu noile episoade ale sezonului 16. Producţia a adunat, în medie pe fiecare episod, peste două milioane de telespectatori.

Pe locul secund s-a clasat „Vlad“, tot de la Pro TV, care a reuşit să strângă o medie de aproape 1,4 milioane de persoane la fiecare episod.

„Sacrificiul“ Antenei 1 s-a clasat pe locul trei, faţă de poziţia a şasea pe care a ocupat-o în septembrie. A scos o audienţă medie de 1,1 milioane de privitori pe episod.

„Lacrimi la Marea Neagră“, difuzat de Kanal D, s-a clasat pe patru, cu aproape 1,1 milioane de telespectatori în medie.

„Profu'“, cu Andi Vasluianu, a scăzut în audienţe, faţă de luna trecută. A adunat un milion de privitori, în medie, pe episod, de la 1,2 milioane în prima lună de toamnă.

„Mangaliţa“, de la Antena 1, a căzut în gol, de la 1,2 milioane de privitori la 785.000, la fiecare episod.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: