„La Măruţă“, 10 ani la Pro TV. Emisiunea îşi schimbă sigla şi pregăteşte o ediţie specială. Cătălin Măruţă: „Nu mi-e ruşine cu nimic din ce am făcut în aceşti ani“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Măruţă aniversează 10 ani de când se află în echipa Pro TV, cu emisiunea „La Măruţă“ FOTO Pro TV
Cătălin Măruţă aniversează 10 ani de când se află în echipa Pro TV, cu emisiunea „La Măruţă“ FOTO Pro TV

Emisiunea „La Măruţă“, de la Pro TV, împlineşte, luni, 10 ani de existenţă. Cu această ocazie, prezentatorul Cătălin Măruţă (39 de ani) le-a pregătit telespectatorilor o ediţie specială.

Cătălin Măruţă împlineşte 10 ani de când face parte din echipa Pro TV şi de când prezintă emisiunea „La Măruţă“. 

Pentru a sărbători un deceniu de ediţii live zi de zi, luni, de la ora 15.00, telespectatorii vor au parte o ediţie specială a emisiunii, în care vor vedea un material amuzant ce îi are ca protagonişti pe Smiley şi Măruţă, care devin taximetrişti prin Bucureşti. Totodată, Iulia Vântur s-a întors din India pentru a fi prezentă în platou şi a pregătit un moment special pentru emisiune. Andreei Marin îi va fi testat curajul, iar Andra, Voltaj, actorii din „Las Fierbinţi“, echipa „Visuri la cheie“ şi alte vedete din România vor veni cu surprize.

„Din toţi cei zece ani de emisiune, nu mi-e ruşine cu absolut nimic. Sunt foarte mândru de ce tot am făcut în acest timp“, spune Cătălin Măruţă, într-un interviu acordat pentru Paginademedia.ro.

la maruta 10 ani foto pro tv

FOTO Pro TV

„La Măruţă“ îşi schimbă sigla

Odată cu aniversarea de 10 ani, emisiunea lui Măruţă îşi schimbă şi sigla şi vine cu modificări în decor. Noul logo este alb-negru şi stă pe un fundal de epocă, în care apare clădirea CEC de pe Calea Victoriei şi Muzeul Naţional de Artă.

„Noul logo are un aer de loc în care lumea e binevenită să stea la poveşti, să bea o cafea, o limonadă, să mănânce un cozonac“, a declarat Măruţă.

Mai mult divertisment, mai puţine „cancanisme“

Potrivit prezentatorului, emisiunea s-a întoars la structura iniţială, de la începuturile sale în Pro TV, când era 100% divertisment: „Lucrurile au început să se schimbe de un an şi ceva, de când s-a schimbat tronsonul emisiunii şi a intrat de la 15.00 la 17.00. Asta nu înseamnă că nu vom mai face cazuri sociale. Dar preponderent e divertismentul.“

Întrebat de Pagina de Media despre perioada tabloidă a emisiunii, care i-a adus postului şi numeroase amenzi din partea CNA, Cătălin Măruţă a răspuns: „Nu este una pe care să o punem sub preş, de care să nu ne mai aducem aminte. Concurenţa e diversificată, nu poţi să stai fără să încerci să te adaptezi, fără să încerci să schimbi. Nu ai cum să rezişti. Iar televiziunea este despre audienţe. Dacă iei o amendă nu înseamnă că nu eşti de acord cu lucrurile pe care le-ai făcut. Poate le-aş face altfel, poate le-aş dezbate altfel. Dar nu mi-e ruşine cu absolut nimic de acolo.“

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite