La „Dansez pentru tine“ se sparge ghinionul

La „Dansez pentru tine“ se sparge ghinionul

Iulia Vântur şi Ştefan Bănică, prezentatorii emisiunii „Dansez pentru tine“ FOTO PRO TV

Cel de-al 13-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine“, care va începe pe 26 octombrie, la Pro TV, va aduce în ringul de dans opt competitori care au un punct comun: toată viaţa au fost urmăriţi de ghinion, dar, în ciuda tuturor piedicilor, cred în şansa lor şi vor să-şi vadă visurile devenind realitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ghinioanele se vor sparge pe ringul de dans, în ritmul muzicii, pe coregrafii spectaculoase, într-un decor nou, special creat pentru acest sezon. Cele opt vedete care intră în competiţie alături de cei opt oameni obişnuiţi sunt Nicoleta Luciu, Bianca Drăguşanu, Monica Davidescu, fosta bebeluşă Oana Ioniţă, Daniel Dragomir (fost concurent la „Vocea României“), Marian Drăgulescu, Pavel Stratan şi Şerban Copot (Hienă de la Animal X). 

Şi coregrafii vor avea o misiune dificilă în această ediţie: cel de-al doilea dans al serii va fi transpunerea unei poveşti în care vor dansa toate echipele simultan. Astfel, fiecare pereche va interpreta rolul unui anumit personaj dintr-o poveste îndrăgită. 

„Într-o societate prea grăbită şi debusolată, «Dansez pentru tine» reuşeşte să ne reamintească de lucrurile cu adevărat importante în viaţă, care ne oferă stabilitate şi echilibru: familia, prietenia, omenia, propriile visuri, pasiuni, credinţe şi speranţe“, a spus Iulia Vântur, prezentatoarea emisiunii.

Pe de altă parte, Ştefan Bănică a subliniat un lucru foarte important pe care vedetele concurente trebuie să-l aibă în vedere. „Atunci când vii la «Dansez pentru tine», trebuie să fii foarte conştient că pe umerii tăi atârnă o responsabilitate uriaşă vizavi de destinul unui om, pe care tu poţi să-l schimbi prin implicarea ta“, a spus acesta. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: