Krem, rapper-ul din sezonul 2 „Românii au talent“ s-a îmbrăcat în kilt şi a ridicat sala în picioare

Krem, rapper-ul din
sezonul 2 „Românii au talent“ s-a îmbrăcat în kilt şi a ridicat sala în
picioare

Răzvan Alexe, aka Krem, a ridicat sala în picioare cu „Live Set“ FOTO Facebook

Una dintre surprizele celei de-a treia semifinale „Românii au talent“ a fost şi prezenţa lui Krem, artistul care a făcut senzaţie în cel de-al doilea sezon al showului. Acesta a reuşit să ridice sala în picioare cu „Live Set“, o prestaţie 100% originală în colaborare cu DJ Undoo.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru Răzvan „Krem“ Alexe, emisiunea „Românii au talent“ a fost o rampă de lansare. 

„Vă recomand tuturor. După emisiune s-a activat dorinţa de a face din muzică o meserie, în sensul în care scopul suprem acum este performanţa. Totodată, mi-am redobândit încrederea în propriile forţe care, până la emisiune, era pusă sub umbra nefastă a îndoielilor“, a declarat acesta la finalul celui de-al doilea sezon „Românii au Talent“. 

La scurt timp după terminarea emisiunii, Krem a „bătut palma“ cu agenţia de evenimente hip hop, Junky Size.

Alături de Junky Size şi de colegul de breaslă Mircea Florian, a.k.a. Smokey, au început turneul „Show a la Krem“, sustinând concerte în Alba Iulia, Oradea, Bacău, Focşani, Iaşi, Bucureşti şi Râmnicu Sărat. 

Pe plan muzical, Răzvan Alexe are numeroase planuri de viitor, câteva dintre ele fiind pe cale să se împlinească: albumul Smokey & Krem  „Aici sau la pachet“, albumul „Show a la Krem“, realizarea unor clipuri pentru diferite piese şi  colaborări cu numeroşi artişti. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările