Kit Harington, surprins pe platourile de filmare ale noului sezon „Urzeala tronurilor“: „O să am probabil 30 de ani când serialul se va termina“

Kit Harington, surprins pe platourile de filmare ale noului sezon „Urzeala tronurilor“: „O să am probabil 30 de ani când serialul se va termina“

Personajul Jon Snow a fost ucis la sfârşitul sezonului din serialul „Urzeala tronurilor“

Actorul Kit Harington, care îl interpretează pe Jon Snow în serialul „Game of Thrones“, a fost surprins pe platourile de filmare ale sezonului şase, un motiv în plus ca fanii să creadă că personajul nu a murit cu adevărat. Mai mult, acesta a spus într-un interviu că nu poate accepta roluri în alte filme din cauza contractului pe care îl are cu HBO, televiziunea care produce şi difuzează celebrul serial.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sezonul cinci al serialului-fenomen „Urzeala tronurilor“ s-a încheiat într-un mod dramatic, marcat de scena în care Jon Snow este înjunghiat de camarazii săi de la Rondul de Noapte. Însă fanii serialului au motive bune să creadă că personajul Jon Snow nu a murit. Actorul Kit Harington a fost zărit recent lângă Belfast (Irlanda de Nord), acolo unde echipa serialului a demarat filmările pentru sezonul şase. Potrivit site-ului watchersofthewall.com, actorii, inclusiv Kit Harington, filmau scenele unei bătălii ce va fi inclusă în episodul nouă din sezonul şase.

În plus, interpretul lui Jon Snow a făcut recent o declaraţie din care se înţelege că personajul său nu a murit. „Important este că acum ştiu exact pe ce perioadă am semnat contractul (cu HBO – n.red.), iar între timp...hai doar să spunem că «Game of Thrones» va mai rămâne în viaţa mea pentru o perioadă. O să am probabil vreo 30 de ani când serialul se va termina. Un lucru este sigur: ziua în care nu o să mai fac parte din «Game of Thrones», va fi ziua în care mă voi îngropa în alte proiecte cinematografice (râde)“, a spus actorul britanic, în vârstă de 28 de ani.

Un alt incidiu pentru care fanii ar putea să creadă că Jon Snow nu a murit este faptul că Harington şi-a păstrat părul lung, asemenea personajului său. Cu toate acestea, Michel Lombardo, preşedintele HBO, a declarat, în luna iunie, că Jon Snow este „mort, mort, mort“. Alte cinci motive pentru care puteţi crede că Jon Snow nu a murit pot fi citite aici.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările