Kit Harington a confirmat că Jon Snow o să apară în noul sezon al serialului „Urzeala tronurilor“ VIDEO

Kit Harington a confirmat că Jon Snow o să apară în noul sezon al serialului „Urzeala tronurilor“ VIDEO

La sfârşitul sezonului cinci, Jon Snow a fost înjunghiat de camarazii săi de la Rondul de Noapte FOTO HBO

Actorul britanic Kit Harington a dezvăluit, după luni de speculaţii, că Jon Snow, personajul pe care îl interpretează în serialul „Game of Thrones“, va apărea pe micile ecrane în următorul sezon.

Ştiri pe aceeaşi temă

Soarta lui Jon Snow a fost unul dintre marile mistere ale noului sezon din „Game of Thrones/ Urzeala tronurilor“ şi a dus la dezbateri aprinse, teorii şi speculaţii. Într-un interviu recent pentru „Time Out London“, actorul Kit Harington a dezvăluit că va reveni în sezonul şase, precizând însă că personajul său chiar a murit.
 

Game of Thrones: Un nou indiciu

„Nu mai fac parte din serial, cu siguranţă nu sunt în noul sezon“, a precizat actorul înainte de a mărturisi că Jon Snow va apărea totuşi. „Am filmat câteva scene în care sunt mort“, a spus în cele din urmă Harington, la insistenţele reporterilor. Artistul a oferit însă şi un alt indiciu preţios, atunci când a declarat: „Nu am nici cea mai vagă idee despre ce urmează să se întâmple în noul sezon. Ştiu doar pentru câtă vreme voi fi un cadavru, însă nu vă pot spune acest lucru.“
 
Anul acesta, secretomania producătorilor HBO a ajuns la un nou nivel, după ce reprezentanţii televiziunii au anunţat că, pentru prima dată în istoria serialului, criticii de specialitate şi presa nu vor dispune de copii ale noului sezon în avans. 

Game of Thrones revine în aprilie

Al şaselea sezon al serialului „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“ va avea premiera pe micile ecrane nord-americane pe 24 aprilie, iar, deocamdată, HBO nu a lansat un trailer oficial, ci doar un teaser extins. Deşi sunt cunoscute foarte puţine detalii despre intriga următorului sezon din „Urzeala tronurilor“, un teaser lansat la sfârşitul anului 2015 sugerează faptul că sezonul al şaselea va oferi telespectatorilor o explicaţie şi, totodată, o completare a unui moment dramatic din sezonul al cincilea, când unul dintre personajele principale ale serialului - şi unul dintre preferaţii fanilor -, Jon Snow a fost înjunghiat de subalternii săi din Rondul de Noapte. 
 
   

Game of Thrones: Moartea lui Jon Snow a stârnit un lung şir de teorii

Încă de la încheierea ultimului sezon din „Urzea tronurilor“, moartea lui Jon Snow a fost pusă sub semnul întrebării. Speranţa fanilor că eroul nu a murit a fost alimentată de mai multe „scăpări“. Actriţa Emilia Clarke, interpreta prinţesei Daenerys Targaryen, a declarat că există 50% şanse ca Jon Snow să revină în următoarele sezoane ale serialului. Aceastei afirmaţii i s-au alăturat apariţiile repetate ale actorului Kit Harington în Belfast – locul preferat de producători pentru turnarea seriei –, precum şi prezenţa artistului la Wimbledon, unde a fost surprins cu părul lung, după ce în trecut a recunoscut că nu are voie să se tundă atâta timp cât apare în serial. Mai mult decât atât, însuşi Harington a declarat într-un interviu că nu poate accepta roluri în alte filme din cauza contractului pe care îl are cu HBO.
 
„Important este că acum ştiu exact pe ce perioadă am semnat contractul (cu HBO – n.red.), iar între timp...hai doar să spunem că «Game of Thrones» va mai rămâne în viaţa mea pentru o perioadă. O să am probabil vreo 30 de ani când serialul se va termina. Un lucru este sigur: ziua în care nu o să mai fac parte din «Game of Thrones», va fi ziua în care mă voi îngropa în alte proiecte cinematografice“, a declarat actorul britanic, în vârstă de 28 de ani.
 
Foto
 
În tot acest timp HBO şi producătorii serialului au lăsat impresia că le face plăcere să îşi tachineze fanii, evitând întotdeauna întrebarea despre soarta personajului Jon Snow şi interzicându-i lui Kit Harington să participe la întâlnirile oficiale ale actorilor şi producătorilor cu fanii serialului.
 

Inspirat din seria de romane „Cântec de gheaţă şi foc/ A Song of Ice and Fire“, de George R. R. Martin, „Urzeala tronurilor“ este cel mai vizionat serial creat de HBO, cu o audienţă medie de 20 de milioane de telespectatori pe episod, în acest an. „Urzeala tronurilor“ a câştigat rapid fani datorită personajelor complexe, intrigilor, plăcerea morbidă a lui Martin de a-şi ucide personajele într-o manieră grotească şi scenelor controversate.

Sunteţi liberi să trageţi concluzii şi din următoarele articole: 

Noul teaser pentru „Game of Thrones“ e aici şi e întunecat VIDEO

Obama a primit confirmarea că Jon Snow, din „Urzeala tronurilor“, a murit

Kit Harington lămureşte dilema lui Jon Snow din viitorul sezon „Urzeala tronurilor“: „Nu pot spune că e în viaţă“ VIDEO

Kit Harington, surprins pe platourile de filmare ale noului sezon „Urzeala tronurilor“: „O să am probabil 30 de ani când serialul se va termina“

Un nou indiciu că Jon Snow nu a murit: actorul Kit Harington, surprins la filmările serialului „Urzeala tronurilor“

Cinci motive pentru care putem crede că Jon Snow nu a murit

Primul poster pentru noul sezon „Urzeala tronurilor“, o adevărată surpriză: un indiciu că Jon Snow nu a murit FOTO

HBO a publicat primul teaser video pentru noul sezon „Urzeala tronurilor“: „Ei nu au nicio idee despre ce urmează să se întâmple“ VIDEO

Primele imagini din noul sezon „Urzeala tronurilor“: Daenerys, Cersei şi Ramsay Bolton, în prim-plan VIDEO

HBO a lansat trei teasere video pentru noul sezon Urzeala tronurilor, care indică vremuri întunecate: „Împreună putem cuceri un imperiu“ VIDEO

Imagini în premieră din sezonul şase „Game of Thrones“, lansate de HBO: speculaţii cu privire la destinele personajelor GALERIE FOTO

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările