Katarina, fiica lui Andrei Gheorghe, a participat la X Factor. Ce proiect pregăteşte artista şi cum au notat-o juraţii

Katarina, fiica lui Andrei Gheorghe, a participat la X Factor. Ce proiect pregăteşte artista şi cum au notat-o juraţii

Andrei Gheorghe cu micuţa Katarina                                                                   Fotografii: Click

Katarina Dyer, fiica regretatului om de radio Andrei Gheorghe, îşi pregăteşte revenirea în showbiz. Katarina a debutat la vârsta de numai 13 ani, fiind nu doar cântăreaţă, ci şi textieră şi compozitoare. Aceasta a rememorat câteva momente alături de tatăl ei vitreg lângă care nu s-a simţit niciodată ca un străin.

Ştiri pe aceeaşi temă

La emisiunea X Factor difuzată vineri seară de Antena 1 s-a remarcat Katarina, fiica lui Andrei Gheorghe. Ea a reuşit să obţină trei voturi afirmative - Florin Ristei, Loredana şi Delia au încurajat-o cu un „Da”. Tânăra a reuşit să treacă mai departe, însă nu şi în bootcamp, după ce Ştefan Bănică i-a dat „nu”, cu menţiunea că va rămâne cu gândul la ea.

Katarina are 20 de ani, este studentă la conservator şi la fel de întreprinzătoare ca tatăl ei vitreg, regretatul Andrei Gheorghe. Până la sfârşitul anului, aceasta va lansa un album special, iar mai apoi, vor urma colaborări cu What’s Up şi DJ Sava, după cum a epxlicat managerul ei, Simina Costea, pentru Click!. 

Katarina, care mai are doi fraţi, şi-a anunţat tatăl că vrea să devină cântăreaţă pe când avea 13 ani şi se aflau împreună într-un restaurant. 

În stilul caracteristic, Gheorghe i-a cerut să demonstreze că avea ce-i trebuie. „El mi-a zis că dacă nu sunt în stare să mă ridic acum şi să cânt cât de tare pot, de faţă cu toată lumea, nu o să am niciodată tupeul să urc pe o scenă şi să acaparez publicul. Evident că i-am demonstrat că pot şi că asta îmi doresc să fac”, a povestit Katarina. 

Tatăl i-a oferit şi o serie de sfaturi în care autenticitatea era cea mai importantă pentru că i-ar fi adus succesul pe termen lung, o adevărată carieră. „Andrei mi-a spus mereu să îmi creez o imagine de artist, dar să rămân autentică. Să nu îmi încalc principiile pentru bani sau pentru faimă rapidă, să consolidez ceva solid în timp”, a mai spus cântăreaţa. 

Katarina a vorbit şi despre mama ei, Petruţa Gheorghe, regretatul psihoterapeut, care îi era cel mai entuziasmat ascultător: „Mama mea e fanul meu nr. 1. Am avut concerte în care aproape nimeni nu se uită la mine. Ea era mereu acolo de parcă se uită la Elton John. Mereu m-am simţit ca un star când mama mă privea cu atâta dragoste”.

Cât despre albumul special pe care îl pregăteşte, cântăreaţa spune că va conţine şase piese şi că „e primul proiect care mă va reprezenta ca identitate artistică şi va avea un concept special cu fuziune de stiluri muzicale, precum trap, pop, r&b, rap si jazz. Până atunci vom lansa câteva proiecte dance de club şi o piesă pentru piaţa internaţională în colaborare cu What’s UP, iar apoi alături de DJ Sava”.  

În momentul de faţă, Katarina promovează „Holding Hands”, o piesă la care a colaborat cu Mark Azeco, dar şi „Take me Home”, realizată în colaborare cu DJ Andrew Dum. Aceasta din urmă se află în play-listurile de radio, a mai precizat artista. 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările