Kanal D începe anul cu un nou serial turcesc. Care este povestea

Kanal D începe anul cu un nou serial turcesc. Care este povestea

Burcu Kiratli şi Emrah Erdoğan interpretează personajele principale în „Dragoste şi ură“ FOTO Kanal D

Noul an debutează la Kanal D cu „Dragoste si ura“, o noua poveste de iubire intră în casele românilor, imediat dupî Sărbători.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din 11 ianuarie, Kanal D intră în casele telespectatorilor cu o nouă producţie, „Dragoste si ura” (titlul original: Ask ve Mavi), un serial turcesc ce îi are ca protagonişti pe Emrah Erdogan şi Burcu Kiratli. 
 
Românii vor fi părtaşii unei poveşti de iubire, dintre Ali (Emrah Erdoğan) si Mavi (Burcu Kiratli), doi tineri care încearcă să îşi construiască un destin împreună, în ciuda dificultăţilor de tot felul. 
 
Ali si Mavi, protagoniştii serialului „Dragoste şi ură“ FOTO Kanal D

Ali (Emrah Erdoğan), în vârstă de 30 de ani, este fiul unei familii bogate. Deşi se află în închisoare, unde îşi ispăşeşte pedeapsa pentru uciderea lui Ahmet, Ali se îndrăgosteşte de Mavi, o tânără foarte frumoasă care l-a ajutat să suporte captivitatea prin scrisorile pe care şi le-au scris timp de 12 ani, atât cât a durat sentinţa bărbatului.
 
În ziua eliberării, Ali şi Mavi se întâlnesc pentru prima dată. Cei doi tineri iau o hotărâre fulger, aceea de a se căsători. Ceea ce nu ştie Ali este faptul că Mavi nu l-a ales întâmplător. Tânăra este sora lui Ahmet, bărbatul ucis în urmă cu 12 ani. În toată această perioadă, Mavi a visat la momentul răzbunării fratelui ei, ucis în noaptea nunţii lui, iar acum, tot ceea ce îşi doreşte tânăra este punerea în aplicare a planului. Mavi este hotărâtă să-l ucidă pe Ali chiar în noaptea nunţii lor. 

Ceea ce nu ştie Mavi este faptul că bărbatul care i-a devenit soţ, „ucigaşul”  fratelui ei, este nevinovat, Ali luând vina asupra lui, cu ani în urmă, din dorinţa de a-şi proteja fratele mai mare, adevăratul criminal. Surprinzător este faptul ca Ali, deşi descoperă chiar în ziua căsătoriei care este adevărata identitate a viitoarei soţii, decide să o ia de nevastă, alegând să păstreze tăcerea în numele iubirii. 
 
 
citeste totul despre: