Kanal D va difuza un nou serial turcesc

Kanal D va difuza un nou serial turcesc

Actorii Hatice Sendil şi Erkan Petekkaya sunt protagoniştii serialului „Dila“ FOTO Kanal D

Kanal D va difuza, din 20 aprilie, un nou serial turcesc, „Dila“, care îi va lua locul producţiei de succes „Trădarea“ în zilele de luni şi marţi, scrie Paginademedia.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Serialul „Dila“ va fi difuzat luni şi marţi, de la ora 20:00, tronson care acum este ocupat de serialul „Trădarea“. După această schimbare, serialul „Trădarea“ va putea fi urmărit doar miercurea, joia şi vinerea.
 
Dila (Hatice Sendil) este o tânără frumoasă şi educată din Istanbul, care în urma căsătoriei ajunge pe moşia unei familii bogate, conduse după cutume ce vor veni în conflict cu principiile de viaţă moderne ale tinerei. Familia Barazoglu este stăpâna unor pământuri în care oamenii sunt obedienţi „boierului“, un personaj foarte respectat de întreaga comunitate. Singurul care ajunge să se opună acestuia este chiar fiul său, Acer (Necip Memili), un caracter puternic şi malefic deopotrivă. O dispută pe o bucata de pământ va arunca în aer relaţiile fragile dintre familiile Barazoglu şi Karadagli, iar Dila va trece printr-o tragedie provocată de lupta între clanurile inamice.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările