Kanal D a anunţat vedetele noului reality show de aventură „Exatlon“, filmat în Republica Dominicană. Când începe emisiunea FOTO

Kanal D a anunţat vedetele noului reality show de aventură „Exatlon“, filmat în Republica Dominicană. Când începe emisiunea FOTO

Emisiunea „Exatlon“ începe pe 7 ianuarie, la Kanal D

Postul Kanal D pregăteşte un reality-show după un format internaţional „Exatlon“, în care echipe formate din vedete şi persoane obişnuite vor avea de înfruntat probe dificile, care pun la încercare abilităţile fizice, dar şi psihice, pentru a câştiga marele premiu de 100.000 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vedetele înscrise competitia „Exatlon“, reality-ul care începe la Kanal D din 7 ianuarie, sunt cântăreaţa Claudia Pavel (Cream), Diana Bulimar - gimnastă medaliată la competiţii olimpice şi europene, Vladimir Drăghia - fost înotător de performanţă şi actor, Giani Kiriţă - fost fotbalist la clubul Dinamo, Cătălin Cazacu - campion de motociclism viteză, Diana Belbiţă - luptătoare profesionistă de MMA, supranumită Prinţesa Războinică, Anca Surdu – dublă campioană mondială şi europeană la gimnastică aerobică, Ion Oncescu - luptător profesionist de skandenberg, multiplu campion mondial şi european, şi Andrei Stoica - campion mondial la kickboxing, categoria heavyweight. 

Echipa vedetelor din show-ul de aventură „Exatlon“, filmat în Republica Dominicană FOTO Kanal D
 
Acestor nouă vedete urmează să li se mai alăture, în viitorul apropiat, încă un nume cu greutate, care să întregească echipa starurilor. Cei zece vor fi nevoiţi să treacă prin probe de foc şi să înfrunte zi de zi echipa formată din concurenţi non-vedetă, femei şi bărbaţi, cu toţii la fel de preocupaţi de activităţile sportive, persoane care au fost selectate la un casting riguros, anunţă Kanal D.
 
Fiecare dintre concurenţii amintiţi este pregătit fizic şi psihic să facă faţă provocărilor unui concurs dur ce se va desfăşura aproape în timp real, sub ochii telespectatorilor din România, în peisajul exotic din Republica Dominicană, şi să câstige marele premiu de 100.000 de Euro. 
 
„Exalton“ va marca o nouă etapă în istoria formatelor reality prin sincronizarea din punct de vedere al raportului între defăşurarea competiţiei şi momentul difuzării. Telespectatorii vor putea urmari aproape în timp real ceea ce se întâmplă cu concurenţii. 
 

Ce spun cele nouă vedete

„Îmi doresc să merg pentru copilul meu, vreau să înveţe de mama lui că e bine să fii curajos şi să răspunzi provocărilor. Nu-mi va fi uşor, dar simt că am condiţie fizică, graţie antrenamentelor de la sala şi şedinţelor regulate de pilates; şi când spun că nu-mi va fi uşor mă gândesc la dorul de fiul meu“, a spus Claudia Pavel.
 
„Îmi place enorm ideea de competiţie, am un spirit de luptător. Şi nu concep să pierd!“, a adaugat Giani Kiriţă
 
„Am făcut înot 12 ani, de la vârsta de 6 ani până la 18 ani. În fiecare zi, mă trezeam la 6 dimineaţa, înotam 20 de kilometri pe zi, am avut parte de un regim cazon. Pregătirea aceasta m-a disciplinat foarte mult“, a spus Vladimir Drăghia.  
 
„Exatlon va fi ca o olimpiadă. Sunt antrenată pentru astfel de competiţii şi răspund cu «Da!» provocărilor. Am experienţa concursurilor, am încredere în forţele mele, în pregătirea mea, dar, în acelaşi timp, am învăţat să nu-mi subestimez adversarii”, spune Diana Bulimar.  
 
„Pe lângă faptul că doresc să îmi depăşesc limitele şi să îmi testez rezistenţa, am acceptat această provocare şi pentru că nu îmi place frigul. Prin urmare, voi merge la cald, în Republica Dominicană. Şi da, îmi plac provocările foarte mult şi, de ce nu, îmi doresc din tot sufletul să caştig această competiţie!“, a declarat Cătălin Cazacu
 
„Îmi doresc mult să câstig, m-am antrenat pentru asta, nu mi-e frică de nimeni şi de nimic“, a spus luptătoarea de MMA Diana Belbiţă.
 
„Sunt conştientă că voi avea adversari redutabili, dar sunt pregătită să le fac faţă“, spune fosta sportivă de performanţă, în prezent antrenor de fitness Anca Surdu.
 
„«Exatlon» este pentru mine curiozitate pură, fuga din azilul kitsch“, spune Ion Oncescu, campion mondial la skandenberg, celebru si prin numeroasele recorduri mondiale intregistrate de-a lungul timpului. 
 
„Ştiu că pot să câştig. Iar atunci când doresc ceva, obţin!“, a adăugat Andrei Stoica, campion mondial la Kickboxing. Sportivul se clasează în top 10 mondial la categoria semi-grea fiind declarat si „Luptătorul anului 2014“ în România.  
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: