Kanal D a anunţat prezentatorii show-ului „Îmi place dansul“: cine e partenera lui Victor Slav

Kanal D a anunţat prezentatorii show-ului „Îmi place dansul“: cine e partenera lui Victor Slav

Victor Slav şi Cristina Mihaela Dorobanţu sunt prezentatorii show-ului „Îmi place dansul“ FOTO Kanal D

Reprezentanţii Kanal D au anunţat cine sunt prezentatorii noului show „Îmi place dansul“, ce va fi difuzat din toamnă de postul turcesc.

Victor Slav şi Cristina Mihaela Dorobanţu vor fi gazdele show-ului „Îmi place dansul“. 
 
Cu o experienţă îndelungată în televiziune, Victor Slav e nerăbdător să facă parte din acest show.
 
„Mă face fericit că oferim bucurie atât telespectactorilor, cât şi concurenţilor. Va fi un show total, cu multă emoţie, cu o varietate de coregrafii şi concurenţi pregătiţi să facă faţă unor provocări uriaşe, în faţa unui juriu exigent. Abia aşteptăm să oferim premiul de 100.000 de lei! Cel mai bun să câştige“, a spus Victor Slav.
 
Cristina Mihaela Dorobanţu este fostă finalistă a show-ului  „Bravo, ai stil“,  dar este cunoscută şi pentru apariţia constantă în „Teo Show“, alături de Teo Trandafir şi Bursucu, în calitate de prezentator al rubricii „Secrete între fete“.
 
„Sunt nerăbdătoare să înceapă competiţia «Îmi place dansul». E un vis împlinit să fac parte din acest show.  Voi fi în permanenţă alături de concurenţi, ştiu ce înseamnă emoţiile uriaşe, să fii concurent şi să ai atâta presiune pe umeri. Nu va fi o luptă uşoară pentru ei, dar va fi probabil cea mai frumoasă experienţă a vieţii lor. Îi invit pe telespectatori să fie alături de concurenţi în călătoria lor spre a-şi împlini visul“, a declarat Cristina Mihaela Dorobanţu.  
   
 
Regizoarea de teatru Beatrice Rancea, dansatorul Emil Rengle, coregrafa Cocuţa şi artistul hip-hop CRBL vor fi cei care vor juriza coregrafiile complexe, creativitatea, momentele neprevăzute ale concurenţilor.
 
„Îmi place dansul“ e o competiţie ce combină bucuria dansului cu frumuseţea reuşitei de a fi cel mai bun. Concurenţii îşi vor demonstra calităţile artistice într-o gamă variată de stiluri de dans, iar evoluţiile lor vor fi însoţite de cele mai tari hituri. Câştigătorul competiţiei va intra în posesia premiului de 100.000 de lei (aproximativ 20.000 de euro), iar în noua emisiune, un juriu va analiza prestaţia concurenţiilor pe ringul de dans. 
 
Show-ul se află în etapa de casting. Astfel, toti cei care îşi doresc să intre în competiţia televizată pentru a-şi demonstra talentul se pot înscrie pe pagina oficială de casting a emisiunii, casting.kanald.ro.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: