Kamara, scrisoare emoţionantă pentru fiul lui bolnav. Reacţia fostei soţii a cântăreţului FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kamara FOTO PRO TV
Kamara FOTO PRO TV

Cântăreţul Kamara, în vârstă de 42 de ani, concurent în reality show-ul  de la Pro TV, „Ferma“, i-a scris o scrisoare emoţionantă fiului lui, Leon (patru ani), care suferă de paralizie cerebrală.

Concurent în show-ul „Ferma“ de la Pro TV, cântăreţul Kamara i-a scris o scrisoare emoţionantă fiului său, Leon, dar şi fostei sale soţii, Oana Kamara. 

Mihaela Rădulescu, prezentatoarea emisiunii, a fost cea care i-a citit scrisoarea Oanei, prin legătură telefonică. 

„Leonuţ, iubitul meu băieţel, tata te iubeşte nespus de mult. Pentru tine sunt aici, leuţul meu, ai grijă de mămica ta minunată şi nu o supăra, căci te iubeşte mult. Te iubesc, Leon! Oana, îţi mulţumesc mult pentru tot“, se arată în scrisoare. 

Emoţionată, fosta soţie a cântăreţului a spus: „Noi suntem divorţaţi, dar ştiu că îi este foarte dor de Leon şi că tot ce face face pentru el. Şi are dreptate: Leon este cel mai minunat copil şi merită absolut orice“. 

oana kamara

Kamara şi Oana, fosta soţie FOTO Facebook 

„Îţi doresc din toată inima sănătate, putere şi mă bucur că am vorbit la telefon“, i-a transmis Mihaela Rădulescu. 

Kamara este cunoscut de publicul din România ca fotbalist şi cântăreţ. Însă motivul pentru care participă la „Ferma“ este unul strict personal, după cum mărturiseşte. Astfel, artistul este hotărât să câştige premiul pentru fiul său, în vârstă de 4 ani, Leon, care are nevoie de o operaţie complicată pentru a putea merge.

„Voi lupta din greu să câştig premiul cel mare, pentru ca fiul meu să se poată opera. Sunt foarte apropiat de el. Ne petrecem foarte mult timp împreună. Este un fel de suflet-pereche, este confidentul meu. La Fermă nu mi-e frică de nimic, am văzut condiţii de viaţă care pot fi mult mai grele decât atât. Am trăit o lună de zile la ţară la sat în Guineea Franceză şi acolo lupta pentru o porţie mică de mâncare are loc în fiecare zi.“, declara Kamara. 

Se pare că micuţul ar suferi de o formă de paralizie cerebrală, potrivit mărturisirilor făcute de fosta soţie a lui Kamara. 

„Suferă de o formă de paralizie cerebrală. S-a născut la 36 de săptămâni şi probabil din cauza faptului că nu l-au băgat la incubator a suferit un stop cardio-respirator, iar din această cauză au apărut aceste probleme“, declara Oana Kamara. 

„Leon a făcut o detresă şi abia apoi l-au pus la incubator, ceea ce trebuiau să facă de la început, pentru că plămânii săi nu erau suficient de dezvoltaţi“, dezvăluie şi artistul. 

„Făcând un sport de echipă înţelegi mai bine cum să te comporţi într-un grup. Dacă nu ai făcut un sport de echipă, eşti mai egoist, mai pentru ţine. O să mă ajute atât muzica cât şi fotbalul pentru că ştiu să fiu un om de echipă“, a spus Kamara cu privire la participarea sa în show-ul de la ProTV. 

image

FOTO Facebook Kamara 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite