VIDEO Badea, Banciu şi Mănăstire, parodiaţi de Bendeac în primul episod din „Jurnalul unui burlac“

Primul episod din „Jurnalul unui burlac”, cu Mihai Bendeac

Show-ul „Jurnalul unui burlac“, un videoblog de comedie, axat pe parodie şi satiră, a avut premiera la Prima TV şi pe adevarul.ro, luni seară, de la ora 21.30. Personajele luate în „vizor“ de Mihai Bendeac la prima ediţie au fost realizatorii TV Mircea Badea, Radu Banciu şi Silviu Mănăstire.

Ştiri pe aceeaşi temă

 „Prima ediţie a show-ului se «învârte», cu precădere, în lumea televiziunilor de ştiri. Muncim ore în şir pentru fiecare minut dintre cele 22. Din acest punct de vedere, sperăm să fie cel mai dinamic şi conceptualizat show de comedie pe care l-aţi văzut la noi. Evident, aş câştiga mai mulţi bani dacă ar fi mai lung. Dar diferenţa dintre televiziune şi sex este că, în televiziune, calitatea este invers proporţională cu durata“, a scris actorul pe pagina lui de Facebook.

Ca şi în celelalte proiecte ale sale, Mihai Bendeac se bazează pe reacţiile publicului. „Aportul celor de acasă va fi important. Aşteptăm în permanenţă idei, sugestii, propuneri“, a completat el.

În prima ediţiei a emisiunii „Jurnalul unui burlac”, Mihai Bendeac vă spune ce a făcut în perioada în care nu a fost la televizor, într-un mod „cât mai puţin melodramatic”, respectiv într-o parodie după clipul piesei „Wrecking Ball”, cântată de Mylie Cyrus.

În cadrul primei ediţii a emisiunii „Jurnalul unui burlac”, puteţi vedea cum este relatat la televiziuni subiectul „Ana are mere”, de către Banciu, Gâdea, Badea sau Mănăstire. Chiar şi Ponta şi-a dat cu părerea.

Ulterior, Mihai Bendeac a trecut în revistă şi o sesiune de săruturi pasionale cu câteva personaje, femei, bărbaţi şi... un coleg de la Prima TV.

„Jurnalul unui burlac“ este difuzat în fiecare luni, de la ora 21.30, la Prima TV şi pe adevarul.ro. 


„Transformările” lui Mihai Bendeac, în cadrul primei ediţii a emisiunii „Jurnalul unui burlac”

S-a întors acasă după cinci ani

După o pauză de aproape cinci ani, Mihai Bendeac a revenit la Prima TV, post care l-a consacrat în show-ul de umor „Mondenii“. Actorul a făcut parte din echipa emisiunii din 2006 până în 2009, când a plecat la Antena 1, unde a realizat show-ul de umor şi parodie „În puii mei“.

La acelaşi post actorul a avut alte două proiecte: Teatru TV şi „Românii au artişti“, o serie de spectacole de umor, muzică şi dans, cu unii dintre cei mai îndrăgiţi actori şi cântăreţi din România. Totodată, el a făcut parte pentru un sezon din juriul talent-show-ului „România dansează“.

Colaborarea lui Bendeac cu Antena 1 s-a încheiat în toamna lui 2013, în urma unui conflict de opinii pe care actorul l-a avut cu conducerea postului, după numai trei ediţii ale show-ului „iComedy“.

Motivul: Mihai Bendeac a vrut să-l invite în emisiune pe Radu Banciu, realizator B1 TV şi concurent direct al lui Mircea Badea (Antena 3). Conducerea postului Antena 1 a refuzat şi, susţine Bendeac, i-a solicitat în plus ca parodiile pe care le realizează să nu conţină nimic legat Antena 3 şi de persoanele care lucrează acolo.

„Primul conflict major a apărut la începutul proiectului, când am aflat că nu ni se permite să filmăm un duet în rime ce avea ca personaje doi jurnalişti aflaţi în concurenţă directă: Mircea Badea şi Radu Banciu. După ce ni s-a comunicat faptul că nu ni se permite filmarea momentului, în ciuda protestelor noastre, am fost anunţaţi că parodiile realizate nu trebuie să conţină nimic legat de postul Antena 3 sau persoanele care lucrează acolo. Pe lângă acest aspect, ni s-au mai comunicat şi numele unor persoane private ce nu pot fi pronunţate pe post“, declara actorul la vremea respectivă.

Pe lângă activitatea sa în televiziune, actorul a fost implicat în mai multe proiecte legate de teatru şi a jucat în spectacole precum „Doctori de femei“, „Leonce şi Lena“ şi „Doi pe o bancă“.Citeşte şi:

 
Mihai Bendeac nu poate sta departe de „provocări“. Actorul a postat pe contul său de Facebook şi pe cel de Instagram un filmuleţ video în care îi urează mamei sale „La mulţi ani“ într-un mod inedit: gol puşcă.
 
 
Actorul Mihai Bendeac a făcut, miercuri seară, o postare pe contul său de Facebook în care şi-a anunţat revenirea la „Prima Iubire”, Prima TV, după ce la începutul zilei afirmase că, în curând, va anunţa televiziunea care îi va achiziţiona emisiunile pentru anul 2014.
 
 
Mihai Bendeac a dat câteva explicaţii, prin intermediul contului personal de Facebook, cu privire la înlocuirea lui în juriul emisiunii „România Dansează“.
 
 
Fostul realizator de la „iComedy“, vorbeşte despre copilăria în care mânca pe nesăturate preparate din patiseria mamei. Luni seara, Bendeac e prezent din nou la Antena 1, în emisiunea „Top Chef“, unde se înfruptă din bucatele gătite de concurenţii iscusiţi.
 
 
Într-un mesaj postat pe contul personal de Fcaebook, Mircea Badea a informat că audienţa  emisiunii de umor „iComedy“ a fost mai mare decât cea obţinută pe vremea când Mihai Bendeac făcea parte din show, mesaj ce nu l-a lăsat indiferent pe cel din urmă, care a ripostat tot printr-un mesaj pe Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: